Ghibli

  • Hva er E3?
  • Electronic Entertainment Expo
  • Årlig spillmesse i Los Angeles
  • De største distributørene og produsentene holder store pressekonferanser der de viser frem nye spill og ny teknologi
  • E3 er derfor den viktigste arenaen for fremvisning av nye spill og konsoller
  • Messa gir oss en pekepinn på hvordan det neste spillåret kommer til å bli

Da Filmpolitiet satt opp topplista over spill vi gledet oss til i 2015, var Star Wars: Battlefront en selvfølge å ha med på lista. Den store finalen av EAs pressekonferanse på E3 mandag kveld var selvfølgelig viet til det etterlengtede spillet, som kommer 17. november.

Fallhøyden er stor når du skal lage et nytt spill i en serie som har en så enorm fanskare som Battlefront-serien, og det er svenskene i DICE som har hatt det ærefulle oppdraget med å utvikle spillet.

Under pressekonferansen viste de for første gang frem gameplay fra flerspilleremodusen, en fem minutter lang trailer med gameplay fra Playstation 4.

Inspirert av film «fra Norge»

I videoen, som du kan se nederst i artikkelen, får du se modusen «Walker Assault», som er inspirert av slaget på den snødekte planeten Hoth i Star Wars-filmen The Empire Strikes Back, som ble spilt inn på Finse i Norge.

Hvis du spiller som Imperiet er målet å eskortere noen AT-AT Walkers til opprørsbasen for å ødelegge den. Spiller du som en del av opprørsalliansen er målet ditt å stoppe AT-AT Walkerne for enhver pris.

EA og Dice annonserte også at det, i tillegg til vanlig flerspiller, vil bli en lokal co-op-modus med split-screen. Samarbeidsmodus hjemme i stua? Det er noe vi liker å se på vei inn igjen!

Star Wars: Battlefront kjører på Frostbite-motoren og bildene vi ser fra spillet i videoen er imponerende. Spillet kommer til PC, Xbox One og PS4.

Se traileren her og si din mening om spillet i kommentarfeltet!