Kategorien er extravaganza!

Stjernene sparte ikke på noe da de inntok Oscar-løperen.

Det er ikke bare selve Oscar-utdelingen det er knyttet stor spenning rund når filmfolket samles på Dolby Theater i Hollywood. Hva stjernene har valgt å kle seg i på den store festkvelden, skaper gjerne noen WOW og OMG også.

Les også: Filmpolitiet følger Oscar-utdelingen

Årets oppvisning i blitzregnet ble ingen skuffelse. Her er noen av høydepunktene fra den røde løperen.

Extravaganza

The category is extravaganza! Noen sparer virkelig ikke på noe når de skal sprade opp den røde løperen til Oscar-utdelingen. Det er vi veldig, veldig glade for. Her er det bare å ta notater dersom du har lyst å skille deg ut på neste bryllup eller festmiddag.


Billy Porter. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Billy Porter må nesten få en hedersplass i extravaganza-kategorien. I serien «Pose» er vi vant til å høre skuespilleren rope ut «The category is…», og Porter får 10, 10, 10 og 10 poeng for dette antrekket!


Suit up!

Dressjakker- og bukser har tatt motebildet med storm, og stjernene i Hollywood henger selvfølgelig med på notene.

Rosa + rød løper = ?

Lag på lag med rosa tyll og silke. Rosa blir liksom aldri feil. Påfallende mange stjerner hadde valgt en rosa kreasjon for årets Oscar-show. Vi bifaller!

Klassisk

Det finnes mange kategorier av klassisk når det kommer til gallaantrekk, men eleganse må sies å være et fellestrekk. Her er noen av de vakreste og mest stilige klassiske antrekkene fra løperen.

Og når vi er inne på klassikere; legg ekstra godt merke til diamanten Lady Gaga har rundt halsen. Den verdifulle steinen ble sist brukt av en annen kvinne kjent for sin klassiske stil, nemlig Audrey Hepburn da hun spilte i «Breakfast at Tiffany’s», skriver blant andre Who What Wear. Diamanten skal være verdt rundt 30 millioner dollar.


https://www.instagram.com/p/BuSaYgXHjho/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Metallisk

Det gjelder selvfølgelig å glitre om kapp med statuettene som deles ut, og flere hadde gått for metalliske toner.