Floden varmet

Rockefeller knipset for Radioresepsjonen.

Etter å ha levert jingle etter jingle til vill knipsing, hoing og trampeklapp mandag kveld, entret Radioresepsjonen igjen scenen – for å levere et ekstranummer Rockefeller aldri har sett maken til. Anført av selve Losen, Bjørn Eidsvåg, leverte Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim en spesialversjon av «Floden» til et sjeldent entusiastisk publikum.

Eidsvåg selv var nærmest lamslått da han gikk av scenen.

– Dette var ordentlig gøy, og helt absurd!

– Dette var ordentlig gøy, og helt absurd! Dette var så fjernt fra en av mine vanlige konserter det går an å komme – og nettopp derfor var det helt fantastisk. En vanlig konsert med meg heller mer mot det følsomme og episke, mens dette bare er moro. Og det liker jeg, konkluderte han.

Underveis i «Floden» fikk et særdeles fornøyd publikum se Steinar og Ingrid Olava på gjestevokal, mens Tore og Bjarte leverte henholdsvis gitar- og trommesolo.

– Terningkast fem

Resepsjonistene selv var i en slags ekstase da showet var overstått. Tore triller terningen til en femmer i en kjapp egenevaluering.

– Jeg vil si denne konserten sto til en femmer; og det er helt bevisst at vi ikke beveget oss over i sekserland. Vi må jo beholde en viss mystikk, konkluderte han.

16 jingler ble fremført i løpet av den drøyt én time lange konserten, og underveis gjestet både Oslolosen Kjell Aronsen (Harald Eia), Ingrid Olava og Lene-Elise Bergum scenen – i tillegg til nevnte Eidsvåg.

Alltid like ydmyke Bjarte er rørt over at gjestene stilte opp.

-Dette var helt fantastisk. Jeg er enormt lettet, og det var enormt stas både med gjestene som stilte opp og publikum som kom.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Sjukt publikum: At RR har en ekstremt trofast fanskare har det aldri vært tvil om - og særlig ikke denne kvelden på Rockefeller. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Sjukt publikum: At RR har en ekstremt trofast fanskare har det aldri vært tvil om - og særlig ikke denne kvelden på Rockefeller. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

– Sjukt publikum!

Flerforldige tusen var innom livestreamen på P3.no, og både kveldens show og neste ukes ekstrashow på Rockefeller ble ekstremt kjapt utsolgt. I følge Steinar er det publikums fortjeneste at showet gikk så smooth for seg.

– Publikum var helt sjuke – det er fantastisk at et såpass skranglete show kan bli så godt mottatt.

Etter vel overstått konsert er det tid for feiring – men alt med måte, skal vi tro Bjarte:

– Det blir et par rolig øl, men vi har jo tross alt et nytt show allerede om en uke, så vi må oppføre oss.

Vel blåst: Radioresepsjonistene etter vel overstått show på Rockefeller (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Vel blåst: Radioresepsjonistene etter vel overstått show på Rockefeller (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)