Utsolgt på 15 minutter!

– For alt vi vet er det Petter Stordalen som har kjøpt alle billettene, sier Steinar Sagen.

Radioresepsjonen er klare for show (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

– Vi får jo håpe at det er litt interesse når billettene for ekstrashowet legges ut for salg, sa radioresepsjonist Bjarte, litt forsiktig, klokken kvart på ni i dag tidlig.

– Det er helt enormt!

At Radioresepsjonen har en vanvittig stor fanskare er ikke noe nytt, men at ekstrashowet skulle bli utsolgt i løpet av 15 minutter hadde ingen turt å håpe på.

– Det er sjukt. Jeg tro det egentlig ikke før vi står der 10. mai. For alt vi vet er det Petter Stordalen som har kjøpt alle billettene og sitter i salen med sklia si og roper «Veldig bra, veldig bra!», sier Steinar når han får nyheten.

Bjarte er målløs og Tore ser seg nødt til å ta litt luft på balkongen. For det er ingen tvil om at et slikt engasjement fra fansen gjør radioresepsjonistene spente, men også veldig giret på å levere to knallgode show den 3. og 10. mai!

Livestream og NRK3

For de som satt og ventet i dag tidlig for å sikre seg billetter er det bare å gratulere. For alle de andre er det ingenting å gjøre, bortsett fra å komme med en lovnad om at livestreamen på P3.no skal levere like bra som gutta på scenen!

Meld deg på facebook-eventet her!

Og har du ikke billett eller hvis internettet ditt streiker på showdagen, får du mulighet til å se en redigert versjon av showet på NRK3 13. mai klokken 22.25.