Se RR live

Vi streamer showet 3. mai.

Radioresepsjonen og KORK holder jingleshow på Rockefeller 3. mai, og vi streamer moroa.

3. mai får et fullstappet Rockefeller mulighet til å se de tre radioresepsjonistene fremføre 16 av sine jingler sammen med Kringkastingsorkester – KORK.

Showet arrangeres for å markere Radioresepsjonens overgang fra radio- til TV-verdenen, og ble utsolgt på to timer.

Også ekstrashowet, som går av stabelen 10. mai, er utsolgt. Det tok bare 15 minutter.

– Vi var ikke klar over at det kom til å bli så ekstremt populært, og hadde vi visst det ville vi satt opp showet på et større sted. Pågangen etter billetter har vært enorm,  så i Public Service-ånd ønsker vi å gi noe tilbake til alle de fantastiske lytterne som har fulgt Radioresepsjonen i mange år, men ikke fikk billett, sier Redaksjonssjef for Radioresepsjonen, Vilde Batzer.

Om du er en av mange som ikke bor i Oslo, eller ikke fikk billett, har du nå sjansen til å følge showet live på P3.no.

3. mai fra klokka ni om kvelden kringkaster vi hele moroa – og kan garantere et supertight kringkastingsorkester og dønn stilige resepsjonister i smoking.

Meld deg på facebook-eventet her!

Vinn billett

Hvis du er kjempekeen på å være tilstede på Rockefeller, gjelder det å følge med på RRs sendinger på P3. Hver dag deler de nemlig ut to billetter til en tilfeldig person som sender inn SMS.

Les: Radioresepsjonen klare for TV-skjermen.

Les: Erlend & Steinjo overtar for RR.

Nervøse resepsjonister

KORK er et av landets travleste orkestre, og Radioresepsjonen har enda ikke fått mulighet til å øve sammen med dem. Det får de faktisk ikke gjort før  selve showdagen, 3. mai.

Det kan du lese mer om her.

Besøk RRs hjemmeside her!

Om du er opptatt på kvelden 3. mai, får du mulighet til å se en redigert versjon av showet på NRK3 13. mai klokken 22.25.