For en fyr!

Noen ganger dumper man over nettfenomener man blir veldig fascinert av.
Se også: Kaniner og eksplosjoner og Dirty elefant, pervers pus

Et nytt skudd på Youtubekjendistreet er 15 år gamle Keenan Cahill fra Chicago.

Han har karret til seg en plass i youtubes millionklubb ved å mime kjente sanger, og med en innlevelse som ikke kan beskrives som noe annet enn entusiastisk, uredd og sjarmerende.

SE: Ukas beste youtubeklipp – Kaniner og eksplosjoner og Dirty elefant, pervers pus

Neste lille, store skuespiller?

Når gutten fylte 10 år fikk han en iMac i bursdagsgave og ble en flittig bruker av Photobooth.

I et intervju med radiokanalen B96, røpet den da 13 år gamle gutten at han lenge har likt å mime og synge og at det var naturlig for han å starte med det, men etter å ha blitt fortalt gjentatte ganger at han lignet på den lille gutten (som nå har blitt stor) i Jerry Maguire, ble han interessert i skuespill også. Og skuespillerteknikken er noe han får trent opp i sin tolkning av hitlåtene.

Youtubesuksess

I august 2008 var youtube rangert som det tredje mest besøkte nettstedet, og for et år siden hevdet youtube-gründer og sjef, Chad Herley, at nettstedet hadde godt over en milliard videovisninger om dagen. I den kaotiske jungelen av mer eller mindre eksponeringsbevisste personer, er det godt gjort å bli en yndling.

Videoene til Cahill har blant annet blitt vist på talkshowet Jimmy Kimmel Live! og MTV, og han legger stadig ut nye videoer på sin egen youtubekanal.

Det er allikevel et stykke igjen til han tar igjen Justin Biebers «Baby» som er den mest sette videoen på youtube noensinne, med over 322 millioner treff.

«Charlie bit my finger – again!» er den mest populære hjemmevideoen med over 228 millioner treff.

Hvem har du en «web crush» på?