Få gata inn i stua

By på unike kunstverk fra nettserien om gatekunst og graffiti her!

I fem uker denne høsten har P3.no vist nettserien om gatekunst og graffiti. Fra ulike byer i Norge har vi utforsket taggsene, veggmaleriene og gatekunsten du kan oppleve i gata hver dag.

Se hele serien her!
Les også:Fuck street art!
Les også: P3s kræsjkurs i gatekunst

Nå kan du få muligheten til å skaffe deg unike verk av kunstnerne fra serien:

Kunstverk av C215

Den franske gatekunstneren C215 gjestet Norge i sommer og la igjen en rekke flotte verk rundt omkring i Oslos gater. Nå kan et av hans unike bilder bli ditt!

Laget med sjablong og på frihånd på 40 x 30 cm hvit papp, for første gang tilgjengelig på det norske markedet. Dette er den eneste andreversjonen av originalen som står utendørs på Kiellandsplass i Oslo- der det nok ikke kommer til å leve evig.

Dette er en ypperlig måte å bevare arven fra en av bevegelsens største rebeller. Den mest intelligente, hardtarbeidende og karismatiske av alle kunstnerne jeg har møtt, forteller Victor fra Urban Samtidskunst.

Se verket øverst i saken!

By på C215-verket her!

Sjablongkunst av Argus

I episode to av nettserien om gatekunst og graffiti, møtte vi Argus- en sjablongkunster fra Bergen. Argus maler gatekunst på vegger hovedsakelig i Bergen, men også andre steder i Europa.

Motivet er av frihetsstatuen, laget av valutasymboler. Sprayet rød/oransje på stivt arkivpapir, 50 x 70 cm. Bildet er blitt sprayet på gaten blant annet finnes det to ute på gatene i Berlin.

Obs! Budvinner betaler frakt for kunstverket, kostnadene kommer på ca 250 kroner.

By på verket Liberty her!

Bokstavdekor av Kong Halvor

Halvor Harsem er mest kjent for sin populære blogg, men han er også en gammel traver innen graffiti. I episode 3 av nettserien om gatekunst og graffiti viser Halvor sine imponerende graffitievner på en lovlig taggevegg i Oslo.

Nå kan du få det du måtte ønske sprayet av den dyktige graffitimaleren. Ypperlig for kontorlokaler, pub, bedrift og ungdomsklubber. Halvor har drevet med graffiti i over 11 år og tilbyr å spraye bokstavdekor til inntekt til Amnesty. By på denne unike muligheten til ekte og god graffiti.

By på personlig graffiti av Kong Halvor her!

Oljemaleri av Del Torro

Del Torro er en eksperimentell gatekunstner. Han driver med sjablonger, men også med perler og andre mindre installasjoner. Han henger blant annet opp små 8-bitsmotiver av plastperler rundt i Oslo, til glede for både store og små. Han har også kastet flere hundre papirkort ut fra et tak midt i Oslo sentrum som et kunststønt. Nå holder han på å lage små Maya-skulpturer han skal plassere rundt om i Oslos parker.

Del Torro auksjonerer sammen med P3 dette oljemaleriet på lerret. Verket heter “I really need to see a doctor” og er i formatet 50 x 60 cm.

By på “I really need to se a doctor” her!