Ghost til Norge – konkurranse ferdig

Populære og okkulte svensker skal snart gjøre fire konserter i Norge. Vi ga vekk billetter, og denne konkurransen er nå ferdig.

Ghost_logo

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED.

Ghost fra Sverige har tatt den maskerte arven etter Kiss og Slipknot, og har samtidig gjort denne ytterst okkult og mystisk. Blandet med musikk som både er mørk og hard – men samtidig definitivt fengende og melodiøs – har bandet fått en stadig større fanskare.

En av de som har latt seg imponere er Dave Grohl som like godt hev seg med på trommer da Ghost spilte inn en cover av ABBAs «I’m A Marionette». Debuten Opus Eponymous kom overraskende, og bandets image satte umiddelbart i gang spekulasjoner om hvem de egentlig var.

Oppfølgeren Infestissumam som kom tidligere i år fikk en svært god anmeldelse her på P3.no/musikk, og bandet er akkurat nå på vei til Sør-Amerika med Iron Maiden etter mye turnering verden over gjennom festivalsommeren.

Med Infestissumam inntok også svenskene albumlisten her i Norge, og singelen «Year Zero» har vært listet på P3. Det hele endte med at jeg måtte skrive en P3: Elsker-sak om bandet.

Ghost har tidligere gjestet Oslo og Bergen, og fikk god kritikk fra oss da de spilte på Øya i 2011. I november og desember gjør Ghost en stor turné gjennom Skandinavia, og fire norske byer får besøk.

28. november: Rockefeller, Oslo
29. november: Folken, Stavanger
30. november: USF Verftet, Bergen
2. desember: Byscenen, Trondheim

ghoststor

Vi ga vekk billetter til alle konsertene, og denne konkurransen er nå ferdig. Vinnere har fått beskjed via epost.

«Secular Haze» ser du i videoform her.