nrk.no
PÅ TURNÉ 12.08 - 15.08
I DAG: BØ I TELEMARK OG TVEDESTRAND
I MORGEN: ODDA
I DAG: ODDA
I MORGEN: GEILO OG FAGERNES
I DAG: GEILO OG FAGERNES
I MORGEN: GJØVIK
I DAG: GJØVIK

OM

I Norges kriker og kroker sitter unge og lager videoinnhold som går ringrevene innen film- og TV-produksjon en høy gang hva gjelder fans og seertall. Vi snakker så klart om YouTuberne! Hva er vel bedre enn å reise til noen av disse krikene og krokene, og lage innhold derfra – sammen med de som kan det?

Gullsnutten ble for første gang arrangert i 2015, da som prisutdeling med mål om å hedre de beste, norske YouTuberne. De nominerte blir plukket ut av en uavhengig jury – sammensatt av en gjeng som virkelig forstår unge og godt innhold. Noen jobber med filmproduksjon, noen med journalistikk, noen med sosiale medier og andre med reklame og kommunikasjon.

I 2019 tar Nordic Screens og NRK P3 ansvar for å la de som elsker norsk YouTube være en del av Gullsnutten, og reiser dermed på turné med blant annet Bø, Tvedestrand, Odda, Fagernes, Geilo og Gjøvik som stoppesteder. På turnébussen har vi med 10 av de største innen norsk YouTube, og i møte med deres fans håper vi å skape opplevelser og mye morsomt innhold. Den 15.august ender vi opp i Jernbaneparken på Gjøvik hvor selve prisutdelingen Gullsnutten skal foregå. Sendingen sendes direkte på NRK3 og NRK TV klokka 19:30.

Møt oss gjerne langs veien, eller kom på prisutdeling på Gjøvik den 15.august. Informasjon om reiserute finner du her! Det kreves ingen billetter til hverken program knyttet til turné eller prisutdelingen.

Se årets kategorier og de nominerte her.

GULLSNUTTEN PÅ TURNÉ

Endelig har tida kommet! P3 og kremen av norsk YouTube er klare for å reise rundt i landet. Sees på tur!