– Ha denne låten på repeat mens du sender melding til Tinder-matchane dine

Vår «Best akkurat nå»-liste er oppdatert med fem nye låtar! Sjekk ut ny musikk frå blant anna Victoria Nadine og Simen Steinklev.

Pen Gutt – «Syng meg en sang»

Det er herlig å endelig få ny musikk fra Pen Gutt! Artisten var tilbake på alles lepper da han ga ut «stormen» i sommer, og nå slipper Pen Gutt den aldeles pene låten «syng meg en sang».

Akkompagnert av en melankolsk gitar og en minimalistisk beat tar Pen Gutt et oppgjør med hvordan han ønsker å leve livet sitt. Han forteller om det helt hverdagslige, men får meg allikevel til å stille de store spørsmålene.

Produsent Mogilla gjør en nydelig jobb med å fange stemningen og løfte budskapet. Når jeg hører på låten, får jeg lyst til å sitte på bussen og stirre trist ut av vinduet (som en dust). Gledens!

Sigurd Tronstad
Musikkjournalist

Espen Roness

Michelle Ullestad – «Alle jeg har elsket»

Om ikkje «Alle jeg har elsket» blir ein ny Michelle Ullestad-slager, blir eg overraska. For kva er vel ikkje betre enn ein norsk, hjartevarm poplåt om kjærleik?

Det raske tempoet, den stødige tromma og den mjuke vokalen til Ullestad er den perfekte kombinasjonen for ein grå seinsommarsdag. Kjærleikserklæringa til «Rørlegger Jørgensen» (mannen som fekk vossingen til å tru på monogami) er den andre singelen frå Urørt-vinnaren sitt kommande debutalbum. Som me gler oss til oktober!

Om du er pessimist når det kjem til kjærleik, bør du ha denne låten på repeat mens du sender melding til Tinder-matchane dine. I den sinnstilstanden ligg alt til rette for at du kan finna din eigen «Rørlegger Jørgensen»!

Marit Eide
Journalist

Victoria Nadine – «Better off alone»

Høsten betyr på mange måter en ny start: nye studier, ny jobb, ny by, begynnelsen på nye relasjoner og kanskje slutt på gamle.

Victoria Nadine er ute med en kraftfull poplåt om det å avslutte en relasjon som ikke er god. Over fengende melodilinjer og en energisk beat skildrer hun styrken i å avslutte noe, selv om det er trist:

«…I Know it’s gonna hurt – But I finally have learned – That I’m Better off alone»

Låta er skrevet av artisten selv sammen med hit-duoen Skinny Days.

Victoria Nadine med «Better off alone» er ukas låt på NRK P3!

Ida Eline Tangen
Musikksjef i NRK P3

Gamborg – «Running in Circles»

​​Fra Emma Steinbakken til Diaz og Dimmu Borgir – Jessheim har gjennom årene gitt oss store stjerner fra hele det musikalske spekteret. Kanskje blir Kristian Syversen Gamborg-Nilsen den neste?

21-åringen fra Ullensaker er i dag klar med sitt tredje låtslipp, og spør du meg, er det hans sterkeste hittil. Pop-perlen «Running In Circles» setter seg umiddelbart på hjernen, og handler ifølge GAMBORG selv om å vokse opp og ikke vite om valgene man tar er de riktige.

Blir vi noen gang fornøyd, eller løper vi bare rundt i sirkler resten av livet? Store spørsmål fra en artist- og låtskriver-spire som kan nå langt.

Denne smeller rett inn i rotasjon på P3.

Janne Monsen Tveit
Musikkprodusent

Simen Steinklev – «Best under press»

Siden albumslipp i oktober i fjor har det vært relativt stille fra Simen Steinklev, om vi ser bort i fra en kjempesamarbeid med «Vettche» nå like før sommeren. Nå slipper Steinklev ny låt på egenhånd og leverer til de grader.

«Best under press» er muligens hans sterkeste låt hittil. Den fenger ut av en annen verden, og rappen høres både selvsikker og stilren ut. Det hele virker så selvsikkert og fett, at jeg føler meg fetere rent personlig etter å ha hørt låta.

Første gang jeg hørte «Best under press» snek den seg rett inn på sommerlista mi, på tross av at sommeren nærmer seg slutten. Jeg vet ikke helt når neste låt fra Simen Steinklev slippes, men jeg er sikker på at den får en plass på listen den også!

Henning Bang
Programleder i «P3ligaen»

Espen Roness

Hør «Best akkurat nå» på radio hver fredag mellom 09.00-11.00 på NRK P3.

SE OGSÅ:

MER OM LÅTANBEFALINGER:
Tidligere «Best akkurat nå»-lister
Slik bestemmer vi hva vi spiller på P3

SISTE FRA P3. NO: