Sex med en sofa

Ukas Youtube-klipp er av den informative sorten.
Les også: Dirty elefant
Les også: Kaniner og eksplosjoner

Denne uka er det amerikansk dumskap, småunger, og instruksjoner som preger youtube-videoene. Vi har nok en gang gleden av å tilby det beste innenfor hjernedød tidsfordriv!

Les også: Pervers pus og dirty elefant
Les også: Kaniner og eksplosjoner

Viral Video filmschool har en kanal på youtube med en knakende kjekk kar som guider deg gjennom fullstendig idiotiske klipp. Denne gangen har han tatt for seg instruksjonsvideoer. Det finnes virkelig instruksjonsvideoer for ALT, og noen er mer lærerike enn andre. Klipp på toppen for å se!

Uvurdelig info

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten denne videoen fra min nye helt, Grace Fitzpatrick og hennes utrolige tips.

Put your back into it

Jeg har tidligere ytret min helt spesielle forkjærlighet for dansing på youtube, og spesielt mannfolk som danser. Det som ofte gjør mannfolk til dårlige dansere er at de ikke gjør så mye ut av seg. Sistnevnte er ikke noe problem i denne videoen.

Hjerte Smerte

Hvis det er noen som enda ikke har sett treåringen Cody grine seg forderva over Justin Bieber er dette absolutt et must å få med seg. Den har over fjorten millioner visninger, og ble til slutt så populær til at Jimmy Kimmel inviterte ungen og familien hennes til å være med på showet.

Her er originalvideoen av Codys kjærlighetssorg.

Her er hva som skjedde da hun ble invitert med på Jimmy Kimmel.

Et obligatorisk søk på youtube som er like selvfølgelig som “funny cat”, er “laughing baby” Her er ukas!

Datadøden

Ok, så er man kanskje 10 år for seint ute med Matrix-køddinga, men med tanke på at jeg akkurat har kjøpt meg Mac og planlegger og leve lykkelig resten av mitt liv med den, er det deilig å se at det er andre som sliter med Windows. Det viser seg å være spesielt vanskelig å kjøre The Matrix på dette møkkasystemet.

Trykk på bildet for å se videoen

Kvinnfolk på salg

Jeg føler jeg har spart det beste til slutt, for på en eller annen Wall mart-butikk i USA har en fyr fått med seg et aldri så lite skup. Foran han i køen på butikken oppdager han en fyr som er på handletur med en halvveis bevisstløs jente i handlekurven. Det beste av alt er hvor avslappet han er til hele situasjonen, idet han løfter opp dama når han skal hente de siste varene.