– Han er en «no brainer»

Disse spillerne må du ha på Fantasy-laget ditt denne uka.

Den populære fotballpodkasten Heia Fotball har utvidet med tilleggspodkasten «Aktuell rapport», som oppsummerer helgas fotballhendelser og gir deg tips til Fantasy Premier League (FPL).

Her er koden til Heia Fotballs fantasy-liga: bhub2g

Ali Soufi-Grimsrud
Fotballidiot Ali Soufi-Grimsrud.

P3s FPL-guru Ali Soufi-Grimsrud traff godt på laget sitt og steg hele 700 000 plasser på rankinga forrige runde. Grønne piler over alt .

– FPL er så gøy! Jeg bruker sikkert opptil 20 timer i uka på å tenke på FPL, chatte med likesinnede, høre på podkaster og lese statistikk.

– En perfekt helg for meg er fire bokser snus, ti liter med lettbrus, og evig med fotball på min vakre 65-tommers TV. Og bare grønne piler!

Her er Alis beste tips foran runde 7:

Foto: Eddie Keogh / NTB scanpix
Tammy Abraham (Chelsea vs. Brighton)
Det ble ikke nettkjenning for spissen mot Liverpool, men det var ikke langt unna. 22-åringen har, som kjent, ordnet sju mål på seks kamper. I tillegg til målene har Abraham gode tall å vise til: 18 skudd avfyrt, ni på mål, og seks assist-forsøk. I tillegg er kampprogrammet til Chelsea mega-grønt. Fortsettelsen lover godt.

Foto: Frank Augstein / NTB scanpix

Nicolás Otamendi (Everton vs. Man. City)
Til en pris på 5.5 vil jeg si at argentineren er en «no brainer». Citys finfine kamprekke gjelder fortsatt, og denne runden spiller laget borte på Goodison Park. Det er muligheter for «clean sheet» siden Everton er vaksinert mot å score (sånn cirka): Kun fem mål på seks ligakamper. I forrige runde leverte Otamendi et mål og en assist da de valset over Watford. Ikke umulig at han leverer målpoeng i denne kampen.

Foto: David Klein/NTB scanpix

Son Heung-min (Tottenham vs. Southampton)
Ligaens mest elegante spiller, spør du meg. Til tross for tap mot Leicester i forrige runde så han frisk ut med tre skudd og tre assist-forsøk. Tre gode kamper venter for Spurs (Southampton, Brighton og Watford). Vi takker ja til Son i form.

Ellers kan Wesley (Aston Villa vs. Burnley) være et godt tips i angrep. Har du trøbbel med å velge din kaptein, kan Mohamed Salah (Sheffield Utd. vs. Liverpool) være et innspill fra Ali denne runden.

Hold deg unna: Forsvaret til Arsenal.

Hvilke spillere må ut? Hør flere tips i ukas «Aktuell rapport»:

Aktuell rapport Helgas oppsummering + FPL-tips

 

Abonner på Heia Fotball:
iTunes RSS