– Han har levert målpoeng i hver eneste kamp

Disse spillerne bør du ha på Fantasylaget ditt før GW8.

Fotballpodkasten Heia Fotball gir i tillegg ut «Aktuell rapport» hver uke. Her får du prat om helgas fotballhendelser, samt tips i Fantasy Premier League (FPL) av P3s Ali Soufi-Grimsrud.

Hør ukas «Aktuell rapport» her:

Aktuell rapport Helgas oppsummering + FPL-tips

 

Alis beste tips foran runde 8:

Akkurat her mottar han, men Bournemouth-spissen Callum Wilson har ellers bare levert denne sesongen (Foto: Matthew Childs / NTB scanpix)

Callum Wilson, 7.9 (Arsenal – Bournemouth)
Smått sjukt det med Wilson denne sesongen. Han har droppet 0.2 i pris (riktignok opp igjen 0.1), men Bournemouth-spissen har levert målpoeng i hver eneste kamp. Neste runde er på bortebane mot Arsenal som har sluppet inn mål de foregående seks ligakampene.

 

McG-inn? John McGinn spiller fotball i Aston Villa (Foto: Molly Darlington / NTB scanpix)

John McGinn, 5.8 (Norwich – Aston Villa)
Ingen dårlig start for skotten i Premier League: 21 skudd, hvorav elleve av forsøkene mellom stengene har resultert i tre mål. Mye vilje og pågangsmot når McGinn spiller fotball, og i en kamp mot Norwich bør det være nok av muligheter til å omsette sjanser.

 

Tomori, or not Tomori? Det er spørsmålet! Chelseas forsvarer Fikayo klapper her en imaginær snøball, mest trolig grunnet sitt opphav fra kalde Canada (Foto: Frank Augstein / NTB scanpix)

Fikayo Tomori, 4.6 (Southampton – Chelsea)
Chelsea er litt dytten om dagen, så det er mulig å se på andre alternativer enn Mount og Abraham. 17 poeng på fire kamper er jo gode tall for en forsvarsspiller som er såpass lavt prissatt. Tomori kan være ideell for å få regnestykket til å gå opp, spesielt om du har lyst til flytte penger fremover på laget.

Andre slengere fra redaksjonen: Ricardo Pereira (Leicester) og Andrij Jarmolenko (West Ham). Hør alle tipsene her!

Bli med i Heia Fotballs fantasy-liga: Kode bhub2g.

Lykke til

Abonner på Heia Fotball:

 

iTunes       RSS