– Sært og uvirkelig

Kaveh er 20 år! Christine Dancke og ti fans overrasket han med bursdagsfeiring i Stavanger. Se alt her.

Det braket løs ved Konserthuset i Sandvigå i Stavanger da VG-lista Topp 20 var på plass og klare for å gi publikum et skikkelig show. Artister som Gabrielle, Frk. Fryd, Broiler og Omer Bhatti stod på scenen og var med på å holde et forrykende tredjeshow på turneen.

Men det var ikke bare Stavanger-folket som fikk seg en fest. Grünerløkka-rapperen Kaveh har nemlig bursdag i disse julidager og fyller 20 år. I den anledning fikk noen heldige fans være med på å feire han i Stavanger.

Kavehs bursdagskake

– Det var gøy, sært og uvirkelig. Det er en sammensetning av alt mulig, men jeg hadde det veldig fett, forteller han til P3.no.

Holdt tale for Kaveh

Det er ikke mange år siden den daværende 17-åringen fra Oslo ble plukket opp av NRK Urørt. Nå er han en av Norges mest aktuelle artister med låter som «Snufs», «En av dem» og «Medisin» i baklomma.

Se også: Kaveh sju steg mot toppen | Christine live – Kaveh

En av de heldige vinnerene som fikk være på feiringen var Tobias Hadeland (15). Han benyttet seg av anledningen, og holdt en tale til sitt store idol.

– I dag har vår kjære venn, Kaveh bursdag. Du er en artist som lager fete låter og i kveld spiller du på VG-lista, skål!, sa han i den spontane talen.

Se hele feiringen øverst i saken!

Til P3.no forteller Tobias at har vært stor fan av Kaveh i flere år, og at han er en rapper som han ser opp til.

– Han er rett og slett en stor inspirasjon.

Under VG-listas store sommerturné er Kaveh med til tre byer, i tillegg til at han spilte foran 70.000 festklare mennesker på Rådhusplassen i Oslo.

Og etter showet forteller han at han skal feire 20-årsdagen med en fest.

– Jeg tror festen i kveld blir ekstra gøy siden jeg har bursdag. Jeg kan være med uten verge og kjøpe mine egne drinker. I morgen blir det feiring med familien, om jeg overlever kvelden, sier han lattermildt.