Henger ut hos P3

Gratis nett-tilgang og lunsj, konserter på dagtid og komfortabel lounge trekker folket til P3 Camp på Hove.

– Det er veldig digg å bruke dagen på et sted med ordentlige stoler, bord, mat og lesestoff når man bor i telt selv. Og at det i tillegg er masse bra konserter her, gjør det bare enda bedre, sier Marte Vikan (21).

Hun har jobbet frivillig for sørlandsfestivalen en uke – med å rigge opp dusjer, vannledning og annet rørleggerrelatert arbeid. Nå er det imidlertid slutt på jobb, og klart for moro.

– Arbeidsdagene har vært ganske slitsomme, særlig med tanke på at vi har bodd på camp hele veien. Men nå skjønner jeg at det definitivt var verdt det. Det blir godt å kunne gå på konserter og bare kose seg – og det er utrolig digg at P3 har satt opp en lounge og i tillegg deler ut gratis lunsj, konkluderer festivalentusiasten.

P3 gir bort gratis lunsj på Hovefestivalen (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

Lunsj for tattovering

I P3 Camp på Hove kan du nemlig få servert lunsj – forutsatt at du tar en P3tatovering (jada, bare en sånn du kan vaske av igjen) – og mens du nyter maten, slapper av i en dyp stol eller i en hengekøye under parasollen kan du surfe på gratis nett, lade mobilen, lese haugevis av magasiner og se konserter på P3s Campscene.

I løpet av uken kommer blant andre Ellie Goulding og Lars Vaular innom scenen – i tillegg til noen av de beste banda Urørt har å by på.

Les: Disse Urørt-banda spiller på P3 Camp.

Cold Mailman, P3camp på Hove 2010 (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

Hove-hår

I P3 Camp ferska vi også en metal-gjeng i å kose seg i sola mens Cold Mailman sto på scenen foran dem. De bedyrer at de gleder seg mest til å se Gallows, ADay To Remember og annen hard musikk, og en av gutta satset på nytt hår-image før festivalen.

– Den ene kompisen min skulle klippe meg på lørdag, og planen var å barbere «Hove» i bakhodet; men det fikk han ikke til. Så det ble en annen variant i stedet, ler Kristian Karlsen (18) fra Lillesand.

Kristian Karlsen på P3 Camp, Hove 2010 (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

MMS-galleri

Publikum som er på Hove kan sende inn sine MMS-bilder til P3.no og vinne premier. Bildene ser du her.

For å få enda mer festivalstemning hjem i stua, sjekk ut hva P3 og Lydverket gjør på Hove.

Om du er på Hove anbefaler vi å kikke på disse to guidene; nemlig hvilke internasjonale band du bør se på festivalen, og Lydverkets guide til de beste norske banda.