Hør årets VM-låt

Hitmaskinen Pitbull og Jennifer Lopez sparker i gang fotballfesten.

Om drøye to måneder er det avspark i den første kampen under årets verdensmesterskap i fotball, som avholdes i Brasil. Som seg hør og bør slippes det også en offisiell VM-låt, som skal være med å lydlegge fotballfesten.

Opptrer under åpningsseremonien

Claudia Leitte er det brasilianske alibiet i det syngende trekløveret. (Foto: Promo)
Claudia Leitte er det brasilianske alibiet i det syngende trekløveret. (Foto: Promo)

Denne gangen er det den amerikanske rapperen Pitbull som har fått med seg Jennifer Lopez og den brasilianske popsangeren Claudia Leitte på laget. Sammen står de bak årets offisielle VM-låt «We Are One (Ole Ola)», og trioen skal også fremføre låten under åpningsseremonien 12. juni.

Hør låten nederst i saken.

– Jeg er beæret over å bli med Jennifer Lopez og Claudia Leitte til verdensmesterskapet for å bringe verden sammen. Jeg tror virkelig at denne fantastiske sporten og musikkens kraft vil være med å forene oss, for vi er best når vi er ett, sa Pitbull til FIFA da samarbeidet ble annonsert i januar.

Norske Adelén på VM-album

Samtidig med låten ble også låtlisten til det offisielle VM-albumet sluppet tidligere denne uken. Blant verdensstjerner som Avicii, Santana, Ricky Martin finner vi også den 17 år gamle Hortensjenta Adelén Rusillo Steen. Hun er mest kjent for å stå bak hiten «Bombo», som også havnet på andreplass under fjorårets norske Melodi Grand Prix-finale. Nå har hun altså fått sin nye låt «Olé» inn på den 14 låter lange VM-platen.

VM-låter er blitt nærmest som tradisjon å regne, og under forrige fotball-VM i 2010 var det Shakira som sto bak den offisielle VM-låten og megahiten «Waka Waka (This Time For Africa)». Tidligere mesterskap har blant annet Il Divo og Toni Braxton, Anastacia og Ricky Martin fått det ærefulle oppdraget.

Hør «We Are One (Ole Ola)» med Pitbull og Jennifer Lopez her:

Hva synes du om låten? Si din mening i kommentarfeltet!