– Tror du at du noen gang blir “deg selv” igjen?

Linnéa svarte folket på nettchat.

Linnéa Myhre er nå aktuell med nettserien La Linnéa Leve, og Norges mørkeste og morsomste blogger svarte folket.

Se episode 1, 2 og 3 her!

Lurer du på hva som egentlig gjør Linnéa glad? Eller lurer du kanskje på hva hun ønsker seg i julegave?

Nettmøtet er nå avsluttet. Les hva Linnéa svarte her!

23 Responses to “– Tror du at du noen gang blir “deg selv” igjen?”

 1. Lone Øverås Domaas

  er du virkelig så deppa som det som vises i serien? Eller er det en slags form for humor? Jeg kan ikke forstå at det går ann å være så mørk og depressiv. Ikke å bli glad av noe må være fryktelig.

  • Henning Jesus Christensen

   Om denne jenta hadde vært så deppa som hun gir seg ut for så hadde hun blitt sittende i sin egen leilighet og til nød gått ut om hun trengte mat. Nå er det nesten umulig å lese aviser eller nettaviser uten at hun er der. Men, hun har jo funnet seg en måte å tjene penger på og det er jo ganske kreativt, men det er ganske respektløst ovenfor mennesker som sliter psykisk.

   • Martine Moltu Reinertsen

    jeg skulle IKKE LIKE dette innlegget, men klarte å trykke feil. Du vet det at hun faktisk sitter inne i leiligheten sin og bestiller mat fra internettet fordi hun ikke vil gå ut av døren? Hun tjener nok ikke så mye penger på bloggen, hun jobber/har jobbet for NRK… 

    “Men, hun har jo funnet seg en måte å tjene penger på og det er jo ganske kreativt, men det er ganske respektløst ovenfor mennesker som sliter psykisk.”

    det virker som om du har misforstått alt hun gjør, denne serien er laget for å gjøre folk oppmerksomme om depresjoner og spiserforstyrrelser, ikke for å få henne selv til å bli en superstjerne.

    • Henning Jesus Christensen

     Foreslår at du leser deg litt opp på body dysmorphic disorder (dysmorphophobia) og andre psykologiske syndromer og sykdommer. Om du gjør det så vil du fort forstå at en person som exponerer seg slik ikke lider spesielt av ….ahh gidder ikke mer. LES!!

     • Øyvind W.

      Hater, hater, hater når folk stiller forventinger til, eller enda verre dømmer, ut ifra hvilken diagnose folk har blitt gitt av noen, eller hva de har opplevd.

      “Hun kan da ikke være med i en TV-serie, hun er jo deprimert!”
      “Hun kan da ikke ha blitt voldtatt, hun har jo et sexliv!”
      “Han kan da ikke være flink i idrett, han har jo astma!”

      Skjerpings. Diagnoser er ikke instruksjonsbøker som de du får når du kjøper en datamaskin. Alle mennesker er forskjellige, med forskjellige erfaringer og tålegrenser.

   • Sunniva Eidem Slettvåg

    Helt enig med Martine. Et hvilket som helst menneske hadde ikke fremstilt seg selv, eller blitt fremstilt på denne måten om det faktisk ikke var en depresjon der. Hva vet du om livet til Linnéa utifra å se henne i magasiner og det og lese bloggen hennes? Om du ikke sliter med depresjon selv, så kan du holde tett om hvordan det er å ha det.. Tror du virkelig at mennesker med depresjon er arbeidsledig og har gitt opp livet totalt? Hun er faktisk utrolig sterk og burde blitt behandlet litt mer med respekt, enn hva du har å vise. Det å si at hun tjener så mye på dette, tror jeg ikke du har tenkt så mye igjennom. Det er bloggere som ikke gjør annet enn å reklamere, og tjener ti ganger mer enn hva Linnéa gjør. Se deg i speilet før du forteller hvem som er respektløs.

    • Anonym

     Og “hva vet du om livet til Linnéa utifra å se henne i magasiner og det og lese bloggen hennes”?
     Hva fanden forventer du? Er det kun hennes nærmeste familie som er kapable til å vurdere gehalten i dette svinske opplegget?
     At hun påstås å lide av depresjon må kun være et skalkeskjul for Nrk til å tjene noen skitne rubler.
     Hun er høyst sannsynlig syk, men depresjon er nok ikke diagnosen her.
     Hadde den det vært hadde hun ikke vært i rampelyset som hun har vært.
     Og nå også med egen tv-serie?!?
     Dette er virkelig bånn i bøtta Nrk!

     • Sunniva Eidem Slettvåg

      Jeg har et spørsmål jeg. Sliter du med depresjon, siden du kan uttale deg om hvordan det er å ha det? Er ikke noe fasit svar på hvordan et menneske med depresjon skal være. Mennesker er forskjellige, og de takler det på forskjellige måter. Innlegg du leser om henne i media og bloggen hennes er faktisk en liten del av livet hennes. Du vet ikke noe om hva hun gjør på ellers. Tenk deg om.

 2. Linnéa Myhre

  Må bare beklage skrivefeilene som har forekommet, da systemet ikke tillot rettinger i etterkant.

  Og forresten, Henning: LOOOOOOOOOOOOOLZ.

 3. Thomas Hagen Ulltang

  Hvorfor i helvete gidder nrk å bruke tid på en som helt tydelig har levd et bortskjemt barne-og ungdomsliv, og som i voksen alder ikke eier evne til å tilpasse seg? Skal mine lisens-penger gå til et program som lar henne vise seg frem og forvente at folk skal synes synd på henne??
  Så henne på “trygdekontoret” og hun kan ikke engang snakke engelsk. En kunnskapsløs og kvalm person, rett og slett…

  • Weronika Nyka

    Herregud. Så at en nettserie for en gangs skyld handler om noe viktig som psykisk helse,  og ikke klær, penger og mennesker som bader i alt de ikke trenger, så er dette bortkasting? Lurer på om du aner hvor viktig psykisk helse er som tema, og hvor utrolig bra det er at folk tar det opp på tv, sånn at hodene våre får fokus på litt mer viktige problemer enn om skjorta di har fått en flekk, eller du ikke hadde nok penger til å kjøpe akkurat den buksa du ville. Tenk litt på verdier vi har her i livet, dine høres ikke helt gode ut.

   • Thomas Hagen Ulltang

    Jeg kritiserer verken debatt om psykisk helse eller de mange som sliter. Det jeg kritiserer er bruken av henne som frontfigur. Jeg har sett nok intervjuer med henne til å kunne mene at hun kun er falsk og mediekåt. Det finnes hundrevis, kanskje tusenvis, som sliter gjennomgående mer enn henne. Og jeg mener det er et hån mot alle dem, når man velger å la henne være talsperson for en ,desverre, altfor stor gruppe.
    Jeg synes det er fint at man diskuterer psykisk helse, men man må ikke være så blåøyd at man ikke klarer å skille mellom reelle lidelser, og vanlige problemer og utfordringer hver av oss alltid vil kunne støte på. 

    • Øyvind W.

     Les bloggen hennes… hun sliter med litt mer enn “vanlige problemer hver av oss alltid vil kunne støte på”. At det går an å dømme noen nord og ned som personer bare på grunnlag av hvordan de opptrer i en TV-serie. Du vet at “kjendiser” ofte er fullstendig forskjellige i virkeligheten fra hvordan de opptrer i “rampelyset”?

  • Anonym

   Kommentaren din viser en total mangel på empati. Jeg overbevist om at svært mange (inkl undertegnede) kan kjenne seg igjen i mye av det Linnea opplever. 

  • Anonym

   Kunne ikke vært mer enig. Andreas burde jo fått kongens fortjenestemedalje for å holde ut med henne. Aldri sett maken til utakknemlighet og likegyldighet.

    • Øyvind W.

     Oj. Du må være en flink psykolog, som klarer å stille diagnose på så tynt grunnlag, uten å ha møtt pasienten engang. Kan jeg bestille time hos deg?

  • Anonym

   Du går på nettet for å klage på en deprimert jente – og HUN er kvalm … Wow. Utrolig.