Vinneren er kåret!

Se hvem som blir vår Snapchat-reporter under P3 Gull.

Renate Moen fra Oslo vant P3s Snapchat-konkurranse. (Foto: Privat)
Renate Moen fra Oslo vant P3s Snapchat-konkurranse. (Foto: Privat)

SISTE: Renate er vinneren av vår Snapchat-konkurranse!

I forrige uke etterlyste vi noen som kunne være Snapchat-reporter på rød løper under P3 Gull – og i dag ble vinneren kåret på lufta i P3morgen.

– Åhh, dette er veldig gøy! Jeg er ikke vant til å konkurrere, men det bør jeg kanskje begynne å gjøre mer av, utbrøt Renate da seieren ble annonsert.

Vi fikk inn mange knallgode bidrag, og etter å ha gått gjennom søknadene fant panelet i P3morgen to verdige finalister: Møt Piraveen Thiruketheeswaran (21) og Renate Moen (23).

Se vinnerbidraget:

https://youtu.be/C3TgttxBFX4

Selv om det ble 23 år gamle Renate Moen som stakk av med den endelige seieren, kan du se begge finalebidragene under her.

LES OGSÅ: P3 Gull-artistene avslører historien bak låtene sine

Piraveen

– Mann, 21 år, lever og ånder for musikk, utadvendt, har null skam, men en god del selvironi. Med et så langt navn som jeg har, så er selvironi nøkkelen til overlevelse. Jeg er kjapp i replikken, og kan få hvem som helst til å åpne seg, smile og le.

– Jeg er sjarmerende og utadvendt, og selverklært snapqueen og snapblogger. Nylig snappet jeg en roadtrip jeg tok alene fra Sandefjord til Bardufoss, med to dager i Lofoten. Mange av mine følgere har anbefalt at jeg burde satse innenfor media, så noe må det ligge i det. Dette kan bli hysterisk gøy!

https://youtu.be/5Jnd7UZ5GS4

https://youtu.be/rK6XgiLSQDM

Renate

– Jeg heter Renate, er 23 år og studerer i Oslo. På fritiden bruker jeg mye tid med mine yndlingsmennesker, og driver litt med improteater. Jeg hører på P3 hver dag, rett og slett fordi det er den kanalen som underholder meg mest, og som har den beste musikken. Jeg er en god rød løper-reporter fordi, dette er klisjésvaret som svært mange kommer til å avgi, men det stemmer faktisk i mitt tilfelle – jeg er utadvendt, full av energi og ikke redd for å snakke med nye folk!

– I snapvideoen min prøver jeg hardt og intenst å imponere dere med fem dialekter og to språk på ti sekunder. Det må da bety at jeg har vært en del rundt i dette landet og denne verden, og snakket med forskjellige folk? Og det er noe av det som gjør meg til en god snapreporter!

https://youtu.be/NZ_jwNL_2so

https://youtu.be/BSKgjKcUu1M

Ronnys dom

Vi spurte Ronny Brede Aase fra P3morgen om å vurdere de to klippene.

ronnyponny

Om Piraveens bidrag har Ronny følgende å si:

– Originalt og gøy! Og så bare kjører han på, det er en god egenskap for en vordende rød løper-reporter.

Renate får også gode skussmål av programlederen:

– Hun viser jo tydelig at hun kan stupe rett inn i godpraten med fremmede! Frampå og levende. Veldig moro å se på.