Hvem vinner den siste duellen?

Juntafils erotiske novelle-konkurranse går mot slutten. Stem på ditt favorittbidrag før det er for sent!

NB! Denne stemmerunden er nå avsluttet!

Juntafils novellekonkurranse har blomstret i flere uker, og den avgjørende finalen er like rundt hjørnet.

Snart skal tre erotiske bidrag kjempe om heder, ære og et reisegavekort på 5000 kroner. Vinneren annonseres torsdag 11. februar.

Det er dere der hjemme, sammen med en fagjury, som bestemmer hvem som stikker av med seieren til slutt – men først gjelder det å skjerpe sansene for aller siste gang. To utvalgte historier er fisket ut av den digre novellebunken. Hvis du har glemt å sjekke ut de øvrige duellene, kan du lese bidragene her og her!

Blir det Fredriks «Selvtillitsboost» eller Milans «Tømmermannen» som går til finalen? Valget er deres.

PS! Disse tekstene anbefales ikke for barn!

”Faen, så spinkel jeg er”, tenkte jeg. Etter trening på treningssenter i flere måneder, syntes jeg det var på tide kroppen begynte å legge på seg litt muskler. Men det var for mye fint å se på til å være så fokusert på selve treningen. Jenter i små topper, trange tightser. Herregud, så trange tightser.

Overalt var en jente i tights som struttet rumpen i en eller annen retning. Av og til fikk jeg en halvkram en, før jeg brøt ut av transen og tenkte at jeg måtte skjerpe meg før jeg ble kastet ut eller anmeldt. Han som fant opp tightsen må ha vært mann. Og et geni. Han fant opp et klesplagg som i praksis viser hvordan jenten ser ut naken, og så kalte han det ”behagelig, funksjonelt treningstøy”. Og alle jenter i hele verden bet på kroken, uten å innse at de gjør menn rundt dem en tjeneste. For en mann han må ha vært. Han fortjener all ære.

”Hei, David!” Jeg skvatt og snudde meg. Sofie fra parallellklassen. ”Har du også begynt å trene her?”, spurte hun begeistret. ”Ja, jo, har vel det”, sa jeg med et halvskeivt smil. Sofie var en av skolens aller peneste. Kanskje den peneste. Hun hadde langt silkebrunt mørkt hår, nesten svart. Nydelige kinnben. Vakre øyne. Perfekt.

Vi hadde blitt litt kjent gjennom en volleyballturnering da vi tilfeldigvis havnet på samme lag. Nå hadde Sofie, som alle andre jenter i verden, også tatt på seg tights. Den strammet rundt lårene hennes, var enda strammere rundt hoftene, før kroppen smalnet inn over midjen. Hun hadde hun på seg en liten rosa topp, puppene var runde og faste, bh-en kunne skimtes igjennom. Hun var helt uoppnåelig for en ordinær fyr som meg. ”Skal vi trene sammen?”, spurte hun forventningsfullt. Jeg skvatt til for andre gang og brøt ut av nok en transe der jeg stod og beskuet perfeksjon. ”Eøh, jo, det kan vi vel!”

Sofie skulle ta knebøy. Som om hun ikke hadde fine nok lår og rumpe fra før av. Jeg diltet etter, satt meg på en benk bak henne. Tightsen ble gjennomsiktig da hun bøyde seg ned. En tynn stringtruse lyste igjennom. Bak den så jeg omrisset av leppene hennes. Jeg kjente det vokse nedentil, men jeg brydde meg ikke. Nøt heller bare synet.

”Din tur!” Sofie satt fra seg stangen, og snudde seg plutselig mot meg. Jeg rødmet. Ekte, hard ståpikk. Noe som var helt tydelig gjennom den grå joggebuksen. Sofie smilte og så meg først i øynene, før hun gløttet ned. ”David, da!”, utbrøt hun. Smilet ble enda bredere. ”J-jeg må på do”, mumlet jeg før jeg reiste meg og i en kjapp bevegelse holdt staken til siden med armen før jeg småløp av sted.

Jeg fant fram til toalettet. Stod der inne og lente jeg meg fortvilet over vasken. ”Din jævla kåte gris”, tenkte jeg. Plutselig åpnet døren seg. Jeg skvatt, innså at jeg hadde glemt å låse. ”Det er opptatt her”, ropte jeg forsiktig. ”David?”, sa en myk stemme. ”Går det bra?” Jeg så raskt i speilet mot døråpningen. Sofie.

”Ehm, joda. Ble bare litt dårlig. Sorry”. Stemmen min skalv. Hun kom nærmere og la en hånd på ryggen min. ”Det går helt fint, David”. Stemmen hennes var så myk. Hun så varmt på meg med et mildt smil. ”Hehe, bra. Du er bare så fin”, sa jeg lavt. Hun strøk hånden over skulderen min, før hun gløttet ned. Hun så på pikken min. Jeg kjente at den vokste igjen før hun tok tak i meg og snudde meg. Vi klinte i kanskje et halvt minutt. Staken min gnisset mot tightsen hennes. ”Kanskje jeg skal hjelpe deg med den der?”, sa hun rolig før hun gikk mot døren. Hun låste.

Hjertet hamret så fort at jeg følte meg svimmel. Jeg snudde meg mot henne, men klarte ikke å si noe. Hun strøk hånden forsiktig over bulen min. En følelse av lyn gikk igjennom kroppen. ”Så du liker tightsen min?”, sa hun alvorlig. Blikket hennes hadde mørknet. Jeg kunne se kåtheten hennes. ”Mhm”, stotret jeg. Hun snudde seg og bøyde seg framover. Hun trakk tightsen forsiktig av seg. Den hvite, tynne stringen kom til syne. Jeg kunne se musen tydeligere nå. Synet gjorde meg så hard at det nesten gjorde vondt. Hun snudde seg igjen med tighsten på knærne, kom nærmere og satte seg på huk. Røsket av meg buksen og boxeren. Pikken spratt opp som en påle. Hun gløttet smilende opp på meg. Hjertet var på vei ut av brystet mitt. Hun betraktet den før hun gapte over den. Sugde forsiktig og rolig, mens hun så opp på meg. Jeg stirret tilbake. Hun spredte beina og masserte seg selv samtidig. Etter noen minutter reiste hun seg og trakk ned trusa mens hun så på meg med det samme, kåte blikket. ”Ta meg”, hvisket hun. Hun snudde seg og la seg på alle fire. Buet ryggen. Jeg bøyde meg ned og tok på. Så slikket jeg over et par ganger før jeg betraktet synet igjen der hun stod i doggy. Og for et syn. Guds gave til mennesket.

Jeg bøyde meg og strøk pikken opp og ned over musen. Hun fikk rykninger i kroppen. Strammet musklene og stønnet. ”Ta meg, for faen”, tryglet hun. Jeg gikk inn i henne. Vått, varmt og trangt. Først forsiktig ut og inn, og så fortere og fortere. Hun stønnet mer og mer. Tid og rom stod stille. Vi var to ville dyr med instinkter som måtte fullbyrdes. Tenkte ingenting. Følte alt.

Til slutt kom jeg hardt i henne mens jeg holdt et godt grep om hoftene hennes. Jeg sank sammen på knærne. Vi pustet og peste begge to. Hun snudde seg mot meg, smilende med svett panne. Etter litt kysset hun meg ømt igjen, før hun trakk på seg klærne og gikk mot døren. ”Vi må trene sammen flere ganger, David”, sa hun. Hun hadde et lurt smil. ”Helt enig”, sa jeg uten å nøle. Mer selvsikkert denne gangen.

 


Her kan du høre «Selvtillitsboost», lest av Kenneth Åkerland Berg:Svetten glinset på den gyllenbrune huden som dekket hans lange, senesterke overkropp. Sommersolens hete seg gjennom den kvadratiske åpningen i veggen. Hun hadde akkurat kjøpt seg en toppleilighet med utsikt over sentrum. Hun beundret ham bakfra, så hvordan rygg- og armmuskulaturen jobbet for å løfte det tunge vinduet han skulle sette inn. Hvordan det ble dannet svettedråper, mon tro hvor salt de smakte? Hun kunne nesten kjenne hvordan det ville føles å dra fingrene gjennom det korte, brune håret hans, stryke de langs den maskuline ryggen og videre til den faste, arbeiderrumpa. Buksene hans hang lavt på hoftene, hadde det ikke vært for spikerbeltet hadde de falt ned. Hun lurte på hvor fort hun ville greie å rive dem av ham – både beltet med alt verktøyet og buksene. Det var lenge siden hun hadde vært med en mann, og det var enda lenger siden hun hadde vært med en så maskulin mann – den våte trusen hennes vitnet om det.

Hun gikk mot ham. Den vide, hvite t-skjorten hun hadde sovet i blafret rolig i trekket fra vinduet og avslørte til tider at hun under kun hadde på seg en hvit blondetruse. Han hørte hennes lette skritt og snudde seg mot henne. Hun kunne se at han var lettere sjokkert. Rødmet han litt, eller var han bare frisk i kinnene?
– Hei. Sa hun, og studerte det muskuløse brystet hans. Mannen foran henne var meget høy, hun kunne se at hvis hun satte seg på kne foran han ville hun kunne ta ham direkte inn i munnen sin. Blodårene på armene hans struttet mot henne som om de ønsket å bli berørt. Hun kunne lukte svetten hans. Testosteron.
– Hei, sa han tilbake, er straks ferdig, skal bare sette inn vinduet og fuge det.
Hun gikk mot ham og tok bestemt begge de skitne hendene hans under t-skjorten sin og klemte til rundt de struttende brystene sine. Hardt. Han så ned på henne, overrasket. Hun slapp hendene sine. De enorme arbeiderhendene forble rundt brystene hennes. Klemte til. Lekte med brystvortene. Han var brennende het.
– Jeg vil at du skal ta meg før du tar å gjør ferdig vinduet, sa hun til ham, nesten kommanderte og smilte lurt til ham. Han smilte forsiktig tilbake, det glimtet i de seriøse øynene hans. Hendene hans forflyttet seg fra brystene til rumpen hennes, løftet henne mot seg med et kraftig grep. Hun kunne kjenne at han var blitt hard gjennom arbeidsuniformen, klar til å ta henne hardt – akkurat slik hun ønsket. Hun vrengte av seg t-skjorten og stod i bare trusen. Han løftet henne opp, bar henne til hullet i veggen der vinduet skulle settes inn og satte henne på karmen. På veien bort hadde leppene deres funnet veien til hverandre og han hadde i iver sneket tungen sin inn i hennes munn. Kun avbrutt av det lille stønnet som kom fra den lille munnen hennes da adrenalinet begynte å pumpe i henne – hun kunne falle ned. Han var farlig. Hun elsket det.

Mens hun så på spente han av seg skoene, rev av seg beltet og buksene. Boxeren hadde laget et skille mellom blek og solbrun hud rett over veiviseren. Hun kunne nesten høre hvordan blodet ble pumpet kraftig ut i den velformede kuken hans. Han kom mot henne, førte hendene hennes opp til de tomme gardinstengene så hun kunne holde seg fast, og slikket lekent ned fra hånden til de friske leppene hennes. Hun kjente vindgufset mot den bare ryggen hennes og gåsehuden reiste seg. Den nakne kroppen hennes var synlig for hele byen. Hun håpte noen så på – og beundret henne. Han kysset intenst videre ned langs nakken hennes, brukte god tid til å suge, slikke og bite mens hendene hans utforsket den lille, men fyldige kroppen hennes. Hun stønnet, munnen var på vidt gap. Hun kjente hun ble våtere og våtere. Han jobbet seg videre ned til brystvortene, masserte det ene brystet mens han slikket brystvorten på det andre. Hun grep tak i bakhodet hans med den ene armen og presset ham iherdig mot seg, deretter førte hun hodet hans nedover. Hun løftet seg opp etter gardinstangen med armene. Han skjønte hva hun ville. Hun hadde alltid visst hva hun ville ha og var ikke redd for å be om det. Han kysset innsiden av lårene hennes og brukte munnen til å forsiktig og pirrende ta av henne blondetrusen. Han ville hun skulle nyte synet, torturere henne og inni seg dø litt av spenning – hun bet seg frustrert i leppene.

Han slikket henne hardt, mykt, sugde deilig, intenst og lenge på hennes dunkende klitoris. Hun stønnet, jamret seg av nytelse. Lårene hennes var låst rundt nakken hans og skalv av spenning og lyst. Ansiktet og fingrene hadde blitt følelsesløse. Hun visste at hun nærmet seg den lille død. Plutselig skjøt han to fingre hardt inn i henne. Hun stønnet høyere, grepet strammet om gardinstanga. Fingrene hans gled stansesløst som en maskin, inn og ut av henne mens han fortsatte å slikke – han hørte hvor våt hun var og kjente fuktigheten renne ned hendene hans. Alt hun levde for nå var å ha han dypt inni seg. Akkurat i det hun glapp den ene hånden fra gardinstangen, reiste han seg. På vei opp tok han rundt den smale, svette midjen hennes og løftet henne opp fra vinduskarmen. Han løftet henne sakte nærmere seg selv, mens han førte henne opp mot veggen. Han senket henne kontrollert ned, slik at han ville gli rett inni henne. Begge stønnet da han penetrerte henne, han var hard som en tømmerstokk og hun var våt som ei elv. Han presset henne mot veggen med all sin kraft. Beina hennes låste seg om de dunkende hoftene hans. De svettet og stønnet begge to. Han tok hendene hennes og presset de oppover veggen. Hun ble holdt oppe av raskere og raskere og kraftigere og kraftigere støt. Stønnene ble høyere og høyere og da tømmermannen tømte seg inni henne, flommet orgasmen over henne som et ukjent, nytt univers.

 


Her kan du høre «Tømmermannen», lest av Lena Bakken Høyem:


Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder å se porno på nett og rundt nitti prosent av ungdom mellom 14 og 18 år har benyttet seg av det. Derfor har Juntafil utfordret sine lyttere til å bruke sin egen fantasi. Nå har vi plukket ut de to siste av til sammen seks noveller som viser deg et lite knippe av nordmenns fantasier anno 2016.