Bli med i Juntafils novellekonkurranse!

Har du en erotisk forfatterspire i magen? Nå har du en gyllen sjanse til å la den blomstre.

Er du en av dem som slukte de tre «Fifty Shades of Grey»-bøkene med glede og iver, og har smuglest de erotiske sidene i Vi Menn? Eller kanskje du synes at denne typen litteratur er noe ordentlig tull? Erotikk-fan eller ei: Juntafil gir deg muligheten til å skape ditt eget erotiske mesterverk.

Slik fungerer konkurransen:

Fra og med i dag kan du sende inn erotiske bidrag på maksimum 1000 ord til juntafil@nrk.no. Det er helt greit å være anonym!

Siste frist for innsending er tirsdag 19. januar, klokka 12.00.

To dager senere presenteres de to første novellebidragene hos Juntafil − presentert av en profesjonell skuespiller. Den neste uka skal lytterne stemme fram sin favoritt, før det er klart for en ny novelleduell og en ny stemmerunde.

LES OGSÅ: Filmer du ikke ser sammen med foreldrene dine

De to erotikk-verkene som får flest stemmer totalt, går videre til den store finalen. Deretter er det opp til dere lyttere, samt et dommerpanel fra Juntafil, å avgjøre hvem som stikker av med seieren.

Premien er ganske spenstig: Vinneren får et reisegavekort på 5000 kroner! Hvis den som vinner er under 18 år, trenger vi samtykke fra vedkommendes foreldre.

Trenger du inspirasjon?

I dag får Juntafil besøk av «Cathrine», som kan skilte med bred erfaring innen erotiske formuleringer. Til vanlig jobber hun som lærer (derav anonymiseringen), og under navn som «Knut Bærum» og «Unni Lingus» har hun hatt en rekke noveller på trykk i Cupido.

«Cathrine» kan by på flere tips og triks til deg som aldri har utforsket erotikkuniverset før:

1. Velg historiens hovedpersoner med omhu. Det er lurt å ikke ha for mange roller, så to personer er en god start. Erotiske bilder (eller en liten kikk i et dristig magasin) kan fungere godt som inspirasjon her!

2. Plasser figurene dine på spennende steder. Norske erotikkskribenter har en tendens til å lage «sex på hytta»-historier, så akkurat det er ganske oppbrukt. Vær kreativ!

3. Novellen bør ha en viss «runkabilitet»: La karakterene gjøre ting som får det til å kile i underlivet! Et hett tips er å bruke alle sansene dine når du lager historien. De kan komme godt med.

Hvis du fortsatt synes det er vanskelig å komme i gang med skrivingen, har vi mer inspirasjon på lager: Nedenfor kan du lese et lite utdrag fra en av de mange novellene til «Cathrine».

«Bevisets stilling»

«Slikk meg», kommanderer hun oppe fra skrivebordet og setter støvletthælene på kanten slik at jeg kan se rett på det nakne kjønnet hennes. Selv om hun har bundet det svarte slipset mitt foran øynene sine, har hun full kontroll på meg. Jeg sitter i bar overkropp. Greta har fremdeles den lyseblå uniformskjorta på, men i motsetning til meg, er hun uten bukser.

Jeg senker kontorstolen så langt det går og kommer i høyde med sprekken hennes.

Det lukter lær av de brune støvlene. Støvler som ikke hører til politiuniformen, men de står fint til den lyseblå skjorta. Greta har allerede fått meg til å glemme reglene om å holde seg unna en underordnet. Det er selvsagt utilgivelig for en politiadvokat å ikke følge reglene, men Greta har bokstavelig talt kysset av meg skjorta og puttet den i skrivebordskuffen, før hun kommanderte meg ned på stolen.

Hvis denne innledningen ga mersmak, kan du høre resten av utdraget her: