P3Sessions rister Spjelkavik

P3 lager fest på en videregående skole i Ålesund.

Med over 2000 påmeldte skoler, og over 2 millioner stemmer senere ble det 18.mai klart at P3Sessions Skole skulle til Spjelkavik vgs. Elevene ved skolen har engasjert besteforeldre og hele lokalsamfunnet til å stemme, og nå stiller de godt forberedt med plakater og t-skjorter når tre av Norges mest spilte artister inntar bygda. I toppen av denne artikkelen kan du se hvordan det så ut da P3Sessions i fjor besøkte Mysen vgs.

Live klokka 14: P3Sessions Skole med Donkeyboy, Lars Vaular og Karpe Diem

LES: Lars Vaular om suksessåret.

Alt som er gratis…

– Det kommer til å strømme på med folk, hvertfall noen tusen.  Du vet hvordan vi Sunnmøringer oppfører oss når noe er gratis, sier Katinka lattermildt, som går i 3.klasse ved Spjelkavik vgs.

LES: Dette er P3sessions.

Da Popsalongen annonserte vinneren stod jubelen i taket (se video).

Karpe-feberen har allerede inntatt Spjelkavik, og guttas selverklærte største fan, Daniel Antonsen, tror også at dette blir en stor dag.

Ikke for å skryte, men jeg føler jeg var først ute med å digge Karpe Diem, i alle fall i kompisgjengen. Jeg var ganske alene i begynnelsen.

Daniel har vært fan siden ungdomsskolen, og har derfor minner til de fleste sangene til Chirag og Magdi.

– Når jeg er i det kjærlige hjørnet og er sammen med dama er ”Krølla 50-lapp y`all” en hit. Denne har en bra beat og er lett å holde takten til, hvis du skjønner. Daniel gliser fra øre til øre, mens kompisene kniser og hoier på bordet bak.

Les resten av Karpe-feber her!

Fjorårets suksess

I fjor var det Mysen vgs som vant den populære konserten, også da med blant annet Karpe Diem.

Da MadCon inntok scenen på Mysen i fjor fikk også to heldige elever prøve seg som dansere.

Se Beggin’ og resten av fjorårets show her: