Imponert over P3-lytterne

Myra synes det var flott å se all givergleden under P3aksjonen.

Rapperen/sangeren Myra var siste gjesteprogramleder ut i P3aksjonen 2018. Hun tok med seg den behagelige stemmen sin og spilte live for P3s lyttere og seere, og hadde med seg både historier om kjønnshår og noen fete dansemoves.

– Det har vært skikkelig, skikkelig kult, sa Myra om hvordan det har vært å være med på P3aksjonen like etter hun var ferdig i studio.

– Det var en ny og utrolig opplevelse. Jeg har jo sett på både TV-aksjonen og P3aksjonen før, men det blir noe annet å få være med og se hvor mye arbeid som er lagt ned i det. Og hvor mye godhet.

Myra synes også det har vært helt sykt å se hvor mye penger P3s lyttere har bidratt med siden onsdag da aksjonen startet.

– Det viser hva som bor i hjertet på det norske folk. Det er flott å se at folk som har mye, også har det i seg å gi til de som har mindre.

Se Myra spille live på P3aksjonen øverst i artikkelen!

En gjeng med skruer

Etter et døgn i teltet på Solsiden i Trondheim var Myra helt tydelig på hva som hadde vært det beste med opplevelsen.

– Det har helt klart bare vært det å henge med den programledergjengen her. De er noen skikkelig skruer på hver sin måte og det er kjempegøy, sa hun.

I løpet av Myras gjesteprogramlederperiode måtte Adelina gjøre standup som oppvarming for Erlend Osnes, Markus fikk nuddelhår og Ronny måtte trekke en tann. Selv slapp hun billig unna.

Planen var at Myra skulle drikke myrvann – nærmere bestemt en deilig blanding av blant annet vann fra Nidelva, Jägermeister og ansjos. P3s lyttere ville det imidlertid annerledes, og målet ble ikke nådd.

– Det norske folk viste meg barmhjertighet der altså. Tanken på alle de bakteriene som var i det vannet fra Nidelva gjorde meg så nervøs, men heldigvis slapp jeg unna.

P3s lyttere ville la Myra slippe å drikke dette “myrvannet”. (Foto: Daniel B.Dahn/NRKP3).

Twerk off!

Men det var mye annet moro som skjedde mens Myra var gjest. Adelina, Vida Lill og Myra hadde for eksempel en skikkelig twerk off lørdag kveld. Alle damene ga alt, men det var Adelina som vant Vipps-avstemningen om hvem som leverte best twerking.

Fletta kusehår

Det var én ting Myra ikke ville skulle skje under P3aksjons-besøket – nemlig å miste kjønnshårene. Hun kunne fortelle at hun er så opptatt av håret der nede at hun en gang har lagde rastafletter på det…