– Jeg ble aldri fornøyd

Astrid S’ splitter nye single skulle egentlig kommet ut for et år siden.

Rennebus mest berømte 19-åring har fortsatt til gode å slippe et album. Heldigvis forkorter hun ventetiden litt for utålmodige fans, og slipper singlen «Paper Thin» i dag. Det har tatt sin tid, i følge pophåpet selv.

– Jeg skulle jo egentlig gi den ut for et år siden, men så ble jeg aldri fornøyd med produksjonen. Det tok veldig lang tid før jeg fant en produsent som skjønte hva jeg ville med låta. Men føler jeg det er på plass.

Låten ble skrevet da Astrid var 16 år, og den oppmerksomme lytter vil kanskje kjenne igjen melodilinjene i «Paper Thin». I desember ble den nemlig gitt ut i en akustisk versjon, som en aldri så liten førjulsgave til fansen.

Den kan du se og høre her:

Les mer: Går for verdensherredømme

Mamma snapper skiføret

I tillegg til singleslipp feirer Astrid S påsken med relativt tradisjonelle aktiviteter.

– Jeg skal hjem, og jeg skal ha fri. Også skal jeg spise pølse og Kvikk Lunsj, drikke Solo og gå på ski, sier hun entusiastisk.

Skiføret i hjemtraktene skal visstnok være prima, og artisten har fått jevnlige oppdateringer om forholdene.

– Mamma har sendt meg snaps hver dag fram til påska om hvor mye snø det er. Sånn «i dag kom det fem centimeter mer snø». Det er veldig hyggelig.

Klar for Rockefeller

Etter en velfortjent påskeferie legger Astrid ut på veien for å spille i blant annet England, Tyskland, Spania og Frankrike. Midt i turnéen avlegger hun Oslo en visitt i anledning Christine Live på Rockefeller, den 28. april. Showet er for øyeblikket utsolgt, men sendes direkte på P3 og filmes for TV.

Her spanderer P3 en nydelig versjon av «Running Out» med Astrid og Matoma i operaen: