– Jeg er en god stalker

Se turnékameratene i en duell om dating, stalking og sitronspising.

Det australske tenåringsidolet Troye Sivan – som nettopp spilte en utsolgt konsert på Sentrum Scene – har nok en gang invitert det norske pophåpet Astrid S med på turné. Tidligere i år gikk turen til Europa, denne gangen er det Nord-Amerika som gjelder.

Som turnépartnere bør man komme godt overens, men likevel oppfordret vi stjerneduoen til å krangle om hvem som er flinkest til å date og spise en sitronbit uten å vise en mine. Se video øverst i saken!

Saken fortsetter under bildet.

 

Turné og Tinder-date?

Da Astrid S gjestet Christine denne uken, kunne hun fortelle at hun gleder seg til å gjenforenes med Troye Sivan: – Vi var jo på turné sammen i vår, og det var utrolig gøy. Det blir veldig kult å møte han igjen, jeg er jo skikkelig fan.

I tillegg til å henge med Troye, er det én ting Astrid har lyst å gjøre mens hun er på turné i høst: Å dra på Tinder-date.

– Jeg har alltid drømt om å laste ned Tinder. Det høres skikkelig rart ut, men jeg er veldig nysgjerrig på hvordan det funker, og jeg har mange bra Knock Knock-vitser som jeg kan starte med i chatten, ler hun og gir et eksempel:

– Knock, knock…
– Who’s there?
– Britney.
– Britney who?
– Knock, knock…
– Who’s there?
– Oops, I did it again.

Vi ønsker deg lykke til på Tinder-ferden, Astrid. Og på turneen, selvsagt.

Hør hele intervjuet hos Christine her.

Under besøket fremførte Astrid S sin egen «Hurts So Good», i tillegg til en cover av Flume og Tove Lo sin «Say It». Se videoer nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=dEAg3Gv444I

https://www.youtube.com/watch?v=T2mra-NF0sM

Se flere videodueller: