Opplev Topp 20 fra Stavanger på nytt

13 000 mennesker jublet da VG-lista Topp 20 entret scenen i Stavanger.

Elleve artister, 13 000 mennesker, pølsehopping(!) og adrenalinkikk preget konsertkvelden i Stavanger.

Les også: Vil du oppleve VG-lista Topp 20 fra Rådhusplassen på nytt?

I det VG-lista Topp 20s publikum og programleder Aishath Afeef telte ned til showet startet, sluttet det overraskende nok å regne. Først ute var DJ Broiler og Sirkus Eliassen, iført glitterbukser, bomberjakker og boksershorts.

Hør hele showet på nytt her!

Sirkus Eliassen i Stavanger (Foto: Rashid Akrim/NRK)
Sirkus Eliassen i Stavanger (Foto: Rashid Akrim/NRK)

– Vi hoppa gjennom hele sangen, og vi fikk med alle foran scenen, sier en glad Magnus Eliassen etter opptreden.

– Det er gøy å se at alle synger med, sier Eliassen-brødrene, som er mest spente på å se Truls og Envy.

– Dette var gøy! Å spille foran et levende publikum er det beste av alt, sier Mikkel og Simen, mest kjent som DJ Broiler-duoen.

Adrenalinkikk

Truls Heggero, som har gått solo etter sju år som vokalist i bandet Lukestar, blir forsatt nervøs før han går på scenen.

– Jeg skjelver ennå, sier artisten etter sangen «Out of Yourself». Nå som Truls har gått solo er det litt mer nervepirrende å stå på scenen uten et band bak seg. Det er ikke mange ganger han har hatt opptreden etter han startet prosjektet sitt.

– Det at stemmen sprekker har litt mer å si nå… Men det gikk strålende, og publikum har vært helt fantastiske i kveld. Jeg hadde det veldig gøy! Adrenalinet kjennes, forteller Truls til P3.

Hopp som en bratwürst

Radiovert Olli fikk hele Stavanger til å hoppe som en bratwürst under kveldens VG-lista Topp 20-show.

Les også: Blir høy på hiphop

Lars Berrum og Olli Wermskog fra Boller og Burritos laget tidligere i år sangen under navn «Hopp som en bratwürst». I kveld tok de låten til et nytt nivå, takket være det fantastiske publikumet fra Stavanger.

Midt i konserten kom Olli og Håkon Høyland Rekvik, som ble plukket ut fra publikum med pølsekostyme og hatt, opp på scenen for å fremføre P3s egen låt.

«Hopp som en bratwürst» ble framført foran et levende publikum for første gang og applausen var upåklagelig. Det var hoppingen også. Olli fikk med seg hele Stavanger, og gleder seg allerede til neste opptreden, som finner sted i Trondheim neste uke.

– Det var veldig gøy, og takket være Håkon fikk vi med oss hele Stavanger, sier Olli.

Se Olli fremføre låta i Stavanger her:

Populær duo

Mest applaus fikk likevel rapperne fra Envy. Med låter som «One Song» og «Am I Wrong» stjal de showet under kveldens VG-lista Topp 20-turne. Kanskje hjalp det at gutta hoppet ned til publikum og hilste på den hylende fansen?

De fikk til og med applaus fra alle bak scenen da de kom smilende ned etter showet.

– Det var veldig, veldig gøy, og utrolig fint å være ved konserthuset i Stavanger. Vi fikk se litt av alle, til og med de bakerste, forteller de.

– VG-lista Topp 20 er satt opp for å ha det gøy, og det var det absolutt. Folk var i hundre! sier Vincent fra Envy.

«Am I Wrong» var første sang ute, og er høyt elsket av publikum. Sangen handler om å tørre å gjøre det man vil i livet, og det å ikke bli puttet i en bås.

– Det er en feel good-låt som funker overalt. Den funker til og med i utlandet, hvor folk ikke har hørt sangen, forteller Nicolay.

Kvelden avsluttet med DJ Broiler og alle artistene samlet dansende sammen på scenen. Applausen varte i lang tid etter artistene forlot scenen, og man kunne høre de største tilhengerne rope «KOM TILBAKE» etter stjernene.

Les intervju med Robin & Bugge og Miriam Bryant fra Stavanger her.

Allerede neste uke reiser Topp 20-showet til Trondheim. Onsdag 10.juli kan du få med deg disse artistene på Trondheim Torg:

Astrid Smeplass
Cir.Cuz
DJ Broiler
Envy
Eva & The Heartmaker
Margaret Berger
Marion Ravn
Miriam Bryant
Phil T. Rich
Sirkus Eliassen
Truls
Violet Road

Her er en smakebit på hva du kan vente deg:

Se Cir.Cuz med Supernåva her:

Se Phil T. Rich fra Urørtfinalen 2013 her:

Se Sirkus Eliassen med Før du går her:

Se Violet Road med Can you hear the morning singing her: