JuleSessions med Madcon og The Wombats

Og flere overraskelser i vente, på årets beste julekonsert!
NB! Billetter deles ut på P3 og p3.no, eller kjøpes her!

Nok en gang runder P3 av året med JuleSessions, og torsdag 16. desember kan du se både “Glow”-guruene i Madcon og Liverpoolbaserte The WombatsSentrum Scene.

Billetter kan kjøpes her!

Ferske låter

Både Madcons nye låt – “Freaky Like Me”, og The Wombats’ siste singel – “Tokyo (Vampires & Wolves)”, ligger nå på spillelistene til P3.

– Selvfølgelig er det gøy at et band som Wombats har takket ja til å skape energisk julestemning under P3 JuleSessions, sier musikksjef i P3, Mats Borch Bugge.

Bugge mener bandet er utrolig bra live, og best av alt – de har lovet oss julemusikk.

– Både Madcon og Wombats står for en sceneenergi som få andre band klarer å skape, det trenger publikum midt oppe i all den feite julebordsmaten, sier musikksjefen.

The Wombats er tilbake med “Tokyo (Vampires & Wolves)”.

En ære

– Vi gleder oss til å spille. Det er et kjempekompliment å få spille på en Sessions med P3. Man veit at det er artister P3 synes spiller bra live som blir invitert, sier Yosef fra Madcon.

Og han lover publikum like god energi som alltid.

– Kommer man for å høre Madcon, så får man Madcon. Det nye albumet slippes mandag 1. november, så vi kommer til å spille mye derfra, og kanskje Tshawe stiller i jule-trikot til og med, sier Yosef.

Konserten på Sentrum Scene er foreløpig første mulighet til å se Madcon live på en stor scene, før turnéen starter på nyåret.

Madcon leverte et forrykende show på P3 SkoleSessions på Mysen VGS.
(Saken fortsetter under videoen)

Mer humor og baller

Musikksjefen lover publikum at JuleSessions i år, leverer enda flere artister, en del humor og en stemning som garantert overgår sjølveste julekvelden.

– Vi har hatt JuleSessions i studio tidligere, og det gikk så bra at vi denne gangen tar med oss hele konseptet til Oslos beste konsertsted – Sentrum Scene. Det blir mer gløgg humor enn på vanlige P3Sessions – og overraskelser, lover Bugge.

Prosjektleder i P3, Wolfgang Wee, mener dette blir en kveld for minnebøkene.

– I den homogene floraen av koselige julekonserter, er det sannelig på tide å sette opp en julekonsert med litt baller. Dette blir en unik julekveld på P3-måten, mener han.

Til info

Det blir delt ut en hel del gratisbilletter på P3, og så vil de som ikke vinner få anledning til å kjøpe billetter til en billig penge.

P3 JuleSessions med Madcon og Wombats sendes også direkte på NRK P3 den 16.desember.

Billetter legges ut for salg torsdag 28.oktober, klokken 09:00. Arrangementet har fri aldersgrense. Kontakt Billettservice for mer info.

Varm opp med flere øyeblikk fra P3Sessions under.

På JuleSessions i 2008 stod Radioresepsjonens Steinar Sagen og Marit Larsen for årets juleduett.

Thom Hell og Donkeyboy skapte julestemning i 2009

Hør og se “Freaky Like Me” her: