Kaizers på P3Sessions

Har DU deltatt i konkurransen om billetter?

Konserten med det vakre stavangerrabalderet finner sted den 16. februar på Cosmopolite Scene i Oslo, mellom kl. 18-20. Verter for kvelden er Tarjei Strøm og Totto Mjelde fra Sexy, og «Hjerteknuser»-vinner Moi varmer opp.

Du kan nå vinne billetter til begivenheten ved å tolke «Hjerteknuser» på din egen måte.

I forkant av utgivelsen av «Hjerteknuser» hadde Kaizers en konkurranse hvor de oppfordret musikere til å lage sin versjon av låta. Det ble en suksess med over 100 innsendte bidrag.

LES: Over 100 har tatt utfordingen!
LES: Moi vant Hjerteknuser

Kun fantasien setter grenser

Kanskje ønsket du å gjøre din ”Hjerteknuser”-versjon, men ikke hadde det rette musikalske utgansgpunktet for å verken vinne eller delta? Nå har du altså muligheten.

Vi oppfordrer ihuga Kaizers fans til å tolke ”Hjerteknuser” på valgfri måte, det kan være en liten film, dans, dikt, foto, phantomime, fremført på kam eller en tegning for eksempel. Her setter kun fantasien grenser og ikke talentet.

 

Video: «Tiårets beste norske låt: Ompa til du dör!» live i Popsalogen:

Lover ungdommelig energi

Janove Ottesen og Øyvind Storesund er for tiden i Europa og promoterer albumet som kommer på mandag, men kom med følgende løfte for P3Sessions:

– Bandet er i toppform og vi har aldri sett bedre ut. Vi kommer til å stille med nypussede sko, doble slipsknuter, mansjettknapper og ungdommelig energi. Øyvind har i tillegg kjøpt ny hatt, en «Hutwerkstatt», den kommer til å pryde hodet hans under P3 Sessions.

Kaizers Orchestra. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)
Kaizers Orchestra. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

LES: Kaizers gigantprosjekt- Kaizer gir ut triologi
LES: Kaizer Orchestra gjester Lydverket-vises NRK2 3.februar

Vi har femti billetter vi ønsker å dele ut til de bidragene vil liker best. Det vil si de bidragene vi finner mest underholdende, nytenkende, sjarmerende, rørende, modige og kreative, i tilfeldig rekkefølge, og ikke nødvendingvis på en gang.

Bidragene sendes til p3konk@nrk.no innen 10.februar. Det deles ut 2 billetter per vinner.

Vi foretrekker at bidrag blir sendt på mail, men om bidraget ikke lar seg overføres digitalt er det mulig å sende via post:

«Hjerteknuser»
P3nett
NRK Marienlyst
0340 Oslo

Lykke til!

PS!Dette er et alkoholfritt arrangement med fri aldersgrense.