– Kom i romantisk helgemodus med denne R&B-godbiten

Vår Best akkurat nå-spilleliste er fylt opp med blant annet R&B, rap og punk.

Kantona – «Nakamura offroad»

Nå har vi kommet til det punktet at The Weeknd begynner å bli retro. Det er i alle fall sånn det føles når duoen Kantona (Frode Larsen og Kristian Olstad, førstnevnte vokalist) bjuder på i denne romantiske og elektroniske R&B-saken. Tilbakeskuende og falsett-fylte «Nakamura offroad» er passe delikat og lengtende i den nevnte kanadierens ånd, og jeg har latt meg begeistre såpass at denne har gått i ommat-modus siden jeg ble tipset om sporet for et par dager siden. Kom i romantisk helge-modus med denne låten.

Ali Soufi-Grimsrud, journalist

Caroline Roxy + CLMD – «Losing light»

Fotogent svensk-norsk samarbeid mellom DJ og artist Caroline Roxy, som med trivelige 278k følgere på Instagram også ser ut til å ha et lite modellgame på siden. På «Losing light» teamer hun opp med hele Norges EDM-pappa, Martin Danielle aka CLMD, som fortsatt koser seg i brisen av sin egen sommerlåt, «Sailboat».

Wolfgang Wee, musikkprodusent

Daufødt – «Ingenmannsland»

De har til gode å leve opp til bandnavnet sitt. Og Sørland-kvartetten er høyst levende også på sin incel-kritiske nye banger. Å høre på denne er som å danse i en kjøttkvern, hørte jeg noen si. På med danseskoene!

Ruben Gran, musikkprodusent

Big Cristo – «Bape»

Hvis du kjenner igjen det legendariske slagordet «damn son, where’d you find this» – kanskje mest kjent fra Gucci Manes mixtapes fra sent 2000-tall – skal jeg fortelle deg om en artist du mest sannsynlig kommer til å like. Big Cristo representerer noe nytt og friskt innen norsk musikk med den nye moteriktige låta «Bape». Lydbildet er mørkt og dystert hypnotiserende, og med kun 200 avspillinger på YouTube kan man absolutt påstå at Big Cristo både er undergrunn og urørt. Det er derimot ingen grunn til å sove på dette, for både musikken og det visuelle er både tidsriktig og spennende med gode hint av deilige tilbakekast til tidligere trap-musikk.

Adiele Arukwe, musikkprodusent