Kunstklasse får intim P3-sending

– Dette vil vi huske for alltid, tror Frida Hoen (16) og Charlotte Carlsson (17).

Mandag 15. oktober inntar Verdens Rikeste Land, Sirkus Eliassen og Samsaya klasserommet til 2FOA på Kongsberg VGS.

– Det blir veldig gøy, sånt som dette skjer ikke hver dag i Kongsberg. Det blir morsomt å treffe artistene, og kanskje vi får tatt bilde med dem, sier Frida.

– Det blir bra med en helt annerledes samfunnsfagstime, sier Charlotte, som også avslører at hun vil prøve å lure seg inn på lufta under sendingen.

I flere uker har håpefulle elever fra hele Norge sendt inn bilder av kjærlighet, i håp om å kapre Verdens Beste Samfunnsfagstime til sitt klasserom.

Mandag avslørte Niklas og Mathias i Verdens Rikeste Land at det var Frida og resten av klassen hennes som nådde helt til topps.

Hør Fridas reaksjon her:

Frida vinner VRL-konkurranse

Vinnerne utmerka seg med mange gode bidrag i flere sjangre, fra klassiske hjertebilder til reale kunstverk!

Se alle bidragene fra klassen her:

Mandag 15. oktober blir altså Verdens Rikeste Land sendt direkte fra et klasserom i Kongsberg. Sirkus Eliassen og Samsaya spiller live, John Peder Egenæs fra Amnesty og norsk-somaliske Amal Aden blir med som gjester.

En liten smakebit: Her spiller Sirkus Elaassen Før du går live i Popsalongen:

Klasseromsendinga blir en slags oppvarming til årets P3aksjon, der Niklas, Mathias skal ta med seg Ronny og Silje fra P3morgen og sende en 80 timers direktesending fra et bur på Spikersuppa i Oslo. Les mer om sendinga og årets tema for P3aksjonen her.

Takk til alle som sendte inn bilder!