“La Linnéa Leve” vant pris

– En web-tvserie utenom det vanlige, mente juryen under Mediebedriftenes landsforenings årlige prisutdeling.

«La Linnea leve» vant i kveld prisen for beste web-tv-serie under Mediebedriftenes landsforenings årlige prisutdeling. I samme kategori var også VGTV-seriene «Sammen» og «Sex & singel Siv»

Deprimert

Den populære bloggeren har i mange år slitt med depresjoner, og ikke vært i stand til å finne gleden i hverdagen. Dette ville venn og tidligere kollega, Andreas Øverland gjøre noe med.

Les og se: Første episode av “La Linnéa Leve”

Gjennom åtte episoder fikk vi følge Andreas’ mange metoder for å hjelpe Molde-jenta gjennom en tung hverdag. Fra healing til fylletur på Danskebåten, til en innsiktsfull dag i et buddhistisk liv.

– Selve innspillingen var veldig krevende fordi det var så mange ting jeg følte meg ukomfortabel med eller ikke ville være med på. Men når jeg ser tilbake på det i dag, er jeg fornøyd med både resultatet, tilbakemeldingene og erfaringene jeg fikk.

Vil hjelpe andre

Linnea ble med på prosjektet for å få tiden til å gå og for å utfordre seg selv. Hun håper likevel at serien kan hjelpe andre.

– Jeg håper serien kan bidra til at folk tør å være mer åpne rundt problemene sine. At man kan innse at det er flere enn man tror som sliter, spesielt blant unge mennesker som ofte er usikre på seg selv.

Linnéa Myhre er først og fremst kjent for bloggen sin «Alt du vet er feil» som har 70.000 lesere ukentlig. Hun har også preget diverse avisforsider, nettsider og magasiner de siste årene. I fjor ble hun kåret til Norges mest sexy kvinne av bladet Mann.