Leo er «Typen til»

Se videoklipp fra serien her!

Norges mest direkte programleder blir kjæreste med kjendisdamene. I vår får du nemlig se Leo Ajkic som kjæresten til åtte kjente norske kvinner i «Typen til», som har premiere på NRK3 26. februar klokka 22:25.

Se promo for serien øverst i artikkelen!

Vi har fått Norges kuleste damer til å stille opp.

I 2012 kunne du se Live Nelvik være sammen med åtte kjente norske menn, og nå er det potensialet til de norske kjendisdamene som skal utforskes.

– Dette er offentlige damer som har en offentlig personlighet, og i «Typen til» prøver jeg å bli kjent med den mer private siden, forteller Leo om NRKs eget programkonsept.

Det er ikke hvilke som helst damer som gir Leo innpass i livene sine.

Her er kjærestekatalogen til den (tilsynelatende) tøffe bergenseren:


Alexandra Joner

Artist


Caroline Berg Eriksen

Norges største blogger


Else Kåss Furuseth

Komiker & programleder


Lise Myhre

Tegneserieskaper av Nemi


Cecilia Brækhus

Verdensmester i boksing


Anniken Huitfeldt

Arbeidsminister


Caroline Andersen

Danser & artist, tidligere stripper & pornoskuespiller


Anne-Kat Hærland

Komiker


Klar for flaue øyeblikk

At kjærestepar kan forsvinne inn i en klisjete boble, er ingen hemmelighet.

– Mange av kjærestetingene jeg gjør i serien er flaut, men når man er forelska, merker man jo ikke hvor pinlig det egentlig er. Kjærester gjør mange rare ting, men når de er sammen legger de ikke merke til det, mener Leo.

Tv-sjefen i P3 Ung er helt enig.

– De romantiske rammene i serien som skapt for både klein humor og blussende svermeri, og Leo gjør en strålende jobb både som oppvarter, flørt, beskytter og snurt kjæreste. Fyren har mange myke sider som han fram til nå har holdt godt skjult, sier Håkon Moslet om Leos kjæresteserie.

Les også: Typen til «Fotballfrue»

I første program er det Else Kåss Furuseth som er sammen med Leo, og hun er villig til å ofre sin egen bil for å være en god kjæreste.

Leo har nemlig ikke lappen, og Else tilbyr en kjøretime på en parkeringsplass. Med bilspill som referanse, blir det en heftig og nervøs seanse for Else.

Se video:

Utfordrende forhold

Leo har kost seg som typen til disse forskjellige damene, og programlederen har også lært mye om seg selv under opptakene til programmet.

– Mest av alt har jeg lært mye om damer generelt, om hva de ønsker i en kjæreste. At de må kunne stole på en, og være seg selv, og føle seg trygg, forteller han.

Har du noen gang lurt bittelitt på hvordan det kunne vært å henge med en av disse damene, det være på Ikea, Tusenfryd, filmpremiere, løpetur, bandøvelse, strippejobb eller i sofakroken? Er det kanskje Leo som fanger din kjærlige oppmerksomhet? Da bør du følge med på NRK3 og P3.no utover våren.

– Vi har fått Norges kuleste damer til å stille opp i «Typen til». Som kjæresten til Leo Ajkic utfordres de til å gjøre både ting de liker og ikke liker. Disse folkene leser du om hver dag – men her kan du kjenne deg igjen, og se at damene er forskjellige. Du kan ikke lese The Game og tro at alle damene går på de samme triksene, mener Leo.

– Helt til slutt, hvordan er du som kjæreste?

– Fy faen. Må jeg svare på det? Jeg vet ikke. Sikkert okei.

– Kunne du vært kjæresten til Leo Ajkic om du var jente?

– Tja, hvorfor ikke. Det var et helt crazy spørsmål. Jeg vet da faen. Jeg vet ikke om jeg ville latt min søster bli sammen med en Leo Ajkic.

«Typen til» har premiere 26. februar klokka 22:25 på NRK3
Følg Leo og damene på P3.no!