Typen til fotballfrue!

Forballfrue er i et nytt forhold! Leo Ajkic skal være typen til åtte damer, og en av dem er blogger og fotballfrue; Caroline Berg Eriksen.

På fotballfrue,Norges mest leste blogg, kan man i dag se bilde av Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen sammen med sin nye kjæreste; Leo Ajkic!?

«Tenkte det var på tide å introdusere dere for den nye kjæresten min, han er så kjekk og så sexy. . «, skriver hun på bloggen sin.

Ikke nok med at Leo er brennheit om dagen som reporter på Trygdekontoret, og som programleder for Leo & U-landslaget på nrk3. Nå er han i gang med å spille inn en ny serie, nemlig oppfølgeren til tv-suksessen «Dama til»med Live Nelvik!

Typen til

– Det er en stor ære å få lov til å være sammen med så mange damer. Jeg skal bare være meg sjøl, men jeg skal også passe på at mannen i gata får svar på alt han lurer på. Live gjorde en kjempejobb som «Dama til», så da må jeg gjøre det minst like bra, men jeg er nok også en helt annen type kjæreste enn henne. Live har nok mer kontroll, jeg tar ting som det kommer, sier Leo.

Her kan du se hvordan det var da Live testa ut Leo Ajkic som kjæreste i «Dama til».

Når runde to  av den populære serien skal spilles inn, har serien skifta navn til «Typen til», og Leo mener det er på tide at gutta får sin versjon! Etter en dag med opptak er stemninga god i forholdet mellom han og Caroline Berg Eriksen.

Hun er mye dypere enn det bloggen hennes gir inntrykk av.

– Kjemien er på plass og hun er en jævlig kul dame. Hun er mye dypere enn det bloggen hennes gir inntrykk av. Bloggen hennes har aldri en dårlig dag, den er rosa. Men HUN kan jo ha en kjip dag, og det er blant annet noe av det jeg prøver å finne ut av, sier Leo.

Dørskilt: Her bor Leo Ajkic og Caroline Berg Eriksen.

Hva fruen syns

Jeg trenger nok litt mer tid på å finne ut om han er «min type».

Fotballfrue er usikker på om hun kunne vært sammen med Leo i det virkelige liv, men er enig i at kjemien mellom dem har vært god så langt.

– Jeg trenger nok litt mer tid på å finne ut om han er «min type». Men han er veldig snill, hyggelig og faktisk litt gentleman. Og ja, så har han tatt litt bilder av meg i dag – og det var han veldig god til. Men jeg må jo si at han stiller litt vel mange spørsmål, ler Caroline Berg Eriksen.

I  går postet fotballfrue blogginnlegget «Lights, camera, action», og der er det ingen ringere enn Leo Ajkic som har vært fotograf.

Leo + fotballfrue = <3

 

Har du merket noen store forskjeller mellom dere?

– Vi har jo veldig forskjellig væremåte og ulik klesstil. Men tjah, Leo har jo en veldig gjennomført stil han også da. Det er fint.

Positivt overraska

Leo tror ikke han kunne vært sammen med en blogger, fordi han liker å ha litt privatliv, men han er positivt overraska over at Caroline Berg Eriksen lar han få være som han er.

– På bloggen fremstår jo som en dame som liker å ha veldig kontroll, og jeg ble jævlig glad for at hun ikke skulle begynne å kle meg opp. Hun lar meg liksom være som jeg vil, og det er fett, sier Leo fornøyd.

Hvordan er du som kjæreste da?

– Jeg er kanskje litt mer kosete som kjæreste i «Typen til», enn til vanlig, men det er noe jeg prøver å bli litt flinkere til ellers også, sier Ajkic.

Jeg er kanskje litt mer kosete som kjæreste i «Typen til», enn til vanlig.

Han gleder seg stort til å prøve å imponere åtte kjente og interessante norske damer, og bli mannen i deres liv. På vegne av norske menn skal han finne ut mest mulig om hvordan damene er på jobb og i hverdagen, og hva salgs forhold de har til romantikk og flørting.

Det er bare å glede seg til en annerledes portrettserie, med Leo i spissen, når «Typen til» begynner på nrk3 i februar 2013.