Live hos Christine: Gabrielle og Margaret Berger

Se og hør coverversjonen av Disclosure-sporet «Help Me Lose My Mind», den P3-listede Gabrielle-sangen «Medvind (med vin)» og Margaret Berger-sporet «Human Race» her!

Det var storfint besøk hos Christine under gårsdagens sending. Bergenseren Gabrielle er aktuell med EP-en Nattergal – Kap 1 og har fått sporet «Medvind (med vin)» listet på P3, mens trønderen Margaret Berger er ute med singelen «Human Race», et spor hentet fra hennes kommende album.

På sendingen ble begge spor fremført, og artistene fusjonerte i tillegg krefter da de covret klubbprinsene i Disclosure med kuttet «Help Me Lose My Mind».

Se videoene og bildegalleri nederst i saken!

Dramatisk Berger-låt

Margaret Berger. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Margaret Berger. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Margaret Berger endte som kjent på en hederlig 4. plass i årets Eurovision Song Contest med sporet «I Feed You My Love».

– Jeg tok meg en pause etter Eurovision. Jeg lå på sofaen som et slakt, rett og slett. Det var skikkelig deilig. Nå kjører jeg på igjen, forteller Berger til Christine.

Programlederen påpeker til Berger at teksten til «Human Race» er ganske dramatisk: «I don’t know where I lost my faith, help me escape the human race». Du sier at du har lyst til å forlate menneskeheten?

– Det er den følelsen når du ser på nyhetene om dødsfall, bomber, utrydding av elefanter og neshorn … man kan bli litt oppgitt i ny og ne, sier Berger.

Gabrielle. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Gabrielle. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Se også: Live hos Christine: Sandra Lyng og Kaveh

Blank i øynene av Disclosure-cover

Gabrielles nyeste singel «Medvind (med vin)» har fått skryt fra flere hold.

– Den har jo hatt tre forskjellige produksjoner. Vi klarte ikke helt å finne ut av hvordan den skal høres ut. Til slutt la produsent Thomas Eriksen et bassriff – da var det gjort. Vi satt i studioet og bouncet, forklarer Gabrielle om skapelsesprosessen.

Den følsomme coverversjonen av «Help Me Lose My Mind» med de to artistene satte en salig stemning under sendingen.

– Det er noe av det fineste jeg har hørt i mitt liv. Jeg er helt blank i øynene, sier Christine etter å ha hørt sangen bli fremført.

Coverversjon av «Help Me Lose My Mind» live hos Christine:

 

«Medvind (med vin) live hos Christine:

 

«Human Race» live hos Christine: