Lyden av en dårlig telefonsamtale

Hva gjør du når forbindelsen er dårlig? Lager en hitlåt vel.

– Jeg satt på balkongen og hørte på beats, da dama ringte. Det var ganske dårlig forbindelse så låten er er egentlig bare telefonsamtalen vår, sier Michel Dida om hiten «Höru mej bae».

Sangen var så populær at den ble remikset flere ganger. Først av en rekke kvinnelige svenske artister som inkluderte popkometen Zara Larsson og rapperen Silvan Imam. Deretter av norske artister som Karpe Diem og Kaveh.

Arif og Philip Emilio, som er med på den ene versjonen sitter med beina godt plantet i bakken, i to hvite stoler på et møterom. På bordet ligger det telefoner på rekke og rad, alt fra klapptelefoner til de av den gamle typen med nummerskive en må snurre rundt. Vi befinner oss på et callsenter på Økern.

Jeg skal ha to telefoner, helt Master P, sier Arif og referer til den kjente rapperen som ofte holdt telefoner i musikkvideoene sine.

Arif, Silvana, Michel Dida og Philip Emilio
Ny suppergruppe? Arif, Silvana Imam, Michel Dida og Philip Emilio under innspillingen av «Höru mej bae». Foto: Ulrik Stenersen

I likhet med Arif startet også Michel Dida med å rappe på engelsk før han skiftet til over til morsmålet.

Da jeg begynte å rappe på svensk var det litt vanskelig å rime, så jeg har tatt med mye slang i versene mine og blander med engelsk. Det er en Melange av samtiden, sier Dida og ler.

Den svenske rapperen har hatt en lang vei til toppen. En periode av livet bodde han på gata etter å ha rømt hjemmefra. Dida forteller at han på denne tiden sluttet å frykte ensomheten og at selvtilliten fungerte som et overlevelseinstinkt.

Her kan du se den originale remixen:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fQrGJdRGbNQ&w=560&h=315]

Se flere P3 Spanderer