Takket umiddelbart ja

Highasakite-vokalist Ingrid Helene Håvik blir med et av årets største gjennombrudd på en eksklusiv P3 Gull-opptreden.

P3 Gull er mer enn bare en prisutdeling. Minneverdige opptredener er en gjenganger på den årlige musikkfesten. Tidligere har vi sett hele Norges hiphop-elite samlet på scenen, Kvelertak på toppen av Sentrum Scene og Ary sin «Telescope» bli fremført på flyvende ferd gjennom skogen. Noen ganger oppstår det også overraskende og sjeldne samarbeid.

Under årets P3 Gull skal Highasakite-vokalist Ingrid Helene Håvik opptre sammen med det bergenske stjerneskuddet Alan Walker, og akkompagnert av selveste Kringkastingsorkesteret skal de fremføre monsterhiten «Faded».

LES: Alt om P3 Gull

Begge er nominerte til P3 Gull

Alan Walker har tatt verden med storm det siste året og nylig passerte han svimlende en milliard visninger på YouTube. Under lørdagens show kan han stikke av med to av fire priser, for Årets nykommer og «Faded» som Årets låt – en låt han også skal opptre med. Etter initiativ fra P3, skal Highasakite-vokalist Ingrid være med på vokal. Et tilbud hun umiddelbart takket ja til.

highasakite-ingrid-foto-kim-erlandsen-nrk-p3– Jeg er gleder meg, er kjempespent og håper jeg ikke gjør noen katastrofale feil! sier Ingrid til P3.no.

Highasakite solgte denne uken ut hovedstadens storstue, Oslo Spektrum, fire måneder før konsert og er passende nok nominert i kategorien Årets live. Den eneste opptreden på P3 Gull er derimot med Alan Walker, noe som har vært et relativt kort samarbeid hittil.

– Vi har bare vært på prøver sammen en gang og det fungerte veldig fint. Alan var veldig proff og hyggelig.

LES MER: Disse kan stikke av med priser på P3 Gull

SLIK FØLGER DU ÅRETS P3 GULL

I løpet av de siste ukene har det blitt delt ut drøssevis med billetter til heldige P3-fans. Om du ikke har fått sikret deg inngang til Sentralen, der P3 Gull finner sted, er det flere måter du kan følge årets show på:
 

  • TV: P3 Gull sendes i år på moderkanalen NRK1 og på P3.no fra klokken 20:55
  • RADIO: Du kan opp varme med Janne Helen og Christer i din radio fra 18.00. De holder på helt til midnatt og gir deg oppdateringer fra den røde løperen og selve showet!
  • SNAPCHAT: Vi snapper oss gjennom hele kvelden – fra rød løper til P3 Gull Klubb på Parkteatret. Se alt via P3snap
  • INSTAGRAM: Trykker du her, så kommer du inn på P3s Instagram
  • FACEBOOK: De fire prisvinnerne annonseres på NRK P3s Facebook-side umiddelbart