Fra USA til P3 Gull

En omfattende USA-turné på over 40 dager avsluttes med tropisk stemning på P3 Gull for Matoma.

– Jeg gleder meg veldig! Jeg tror det kommer til å bli en veldig morsom opplevelse. Jeg var jo på P3 Gull i fjor og så på, og synes det var et flott og gjennomført arrangement. Jeg ble imponert av å se Karpe Diem opptre. Også synes jeg det var veldig gøy at Astrid S vant prisen årets nykommer, og at «2 AM» ble fjorårets låt, forteller Matoma til P3 Morgen.

I februar skapte han tropisk fest i Operaen som første EDM-artist til å huse den majestetiske salen. Vår anmelder ble overbevist og spådde en lovende fremtid for 24-åringen som omtales som «Norges neste Kygo».

Den 26. november kan også du oppleve dunkende bass og friske rytmer i det Matoma inntar scenen på P3 Gull. Den anerkjente DJen markerer det femte artistslippet til den årlige musikkfesten etter Alan Walker, CezinandoJulie Bergan og Dagny

Kanonår

Det siste året har vært et heftig år for Tom Stræte Lagergren, som går under navnet Matoma. Stjerneskuddet har rukket å spille på Coachella og Tomorrowland i sommer, i tillegg til å slippe hitsingler på løpende bånd i samarbeid med verdensstjerner som Jason Derulo, Jennifer Lopez, Madcon, Eminem og Enrique Iglesias. I oktober kom nok et samarbeid i form av låta «All Night» med det britiske pop/rock bandet The Vamps. Matoma har fort blitt en anerkjent DJ og produsent med sine populære remixer av låter som «2 AM» og «Running Out» av Astrid S, samt «Old Thing Back», sistnevnte med Notorious B.I.G har over 149 millioner avspillinger på Spotify.

Se Matoma skrive musikkhistorie som første popartist som får spille på klokkespillet i Oslo Rådhus her:

https://www.youtube.com/watch?v=dnYQVwCVKEA

Fra L.A til P3 Gull

Artisten som for øyeblikket bor i en leilighet i Hollywood Hills, ble akkurat ferdig med en utstrakt bussturné i USA.

– Vi starta bussturnéen i Philadelphia, for litt over en måned siden og nå har vi avsluttet den her på vestkysten i Los Angeles. Det har vært spillejobb hver eneste dag i litt over 40 dager, så lite rom for avslapning. Men nå har jeg et par dager fri hvor jeg slapper av med venner og kjæreste.

https://www.instagram.com/p/BMHKy8GBcTZ/?taken-by=matomaofficial

 

–  Har du tid til å følge med noe særlig på norsk musikk nå som du er ute å reiser så mye?

– Jeg er hyppig innom «New Music Friday» på Spotify, også får jeg jo tilsendt noen låter ifra labels og sånn da, så det er jo alltid gøy å følge litt med.

– P3 Gull er jo kjent for å by på noen overraskelser. Har du noen overraskelser i ermet du kan hinte til?

– Ja, jeg har alltid noen triks oppi ermet ja, så det kommer til å bli ordentlig trivelig. Jeg tror folk kan få en veldig fin opplevelse, både på tv og de som kommer for å se på.

Se Matoma og Astrid S fremføre «Running Out» i Operaen her:

https://www.youtube.com/watch?v=MpmVE2uuXsk