– Mette-Marit, hvis jeg slipper å ligge med henne

Åtte kjendiser har prøvd å være sammen med Leo i Typen til, men hvem andre har de lyst til å teste som kjæreste?

Leo Ajkic og resten av årets deltakere. Foto: Kim Erlandsen
Leo Ajkic og resten av årets deltakere. Foto: Kim Erlandsen

Tirsdag kveld er det premiere på den andre sesongen av Typen til, programserien der Leo Ajkic tester hvordan det er å være kjæresten til en håndfull utvalgte, norske kjendiser.

Se første episode her!

Mandag kveld var det premierefest på utestedet Fisk & Vilt i Oslo, som var stappet fullt av både deltakere, kjendiser og andre.

Falt pladask

Flere av Leos midlertidige kjærester hadde møtt opp for å delta på festen, og samtlige var enige om at å være sammen med Leo en uke hadde vært en fantastisk opplevelse. Det hadde tydeligvis gitt så mye mersmak at de fleste hadde klare meninger om hvilke andre kjendiser de kunne tenkt seg å prøve som kjæreste.

– Kanskje Mette-Marit, hvis jeg slipper å ligge med henne, svarte Erlend Elias kontant på spørsmål om han hadde noen andre i kikkerten.

Hilde Skovdahl, kjent fra tv-serien Charterfeber, falt pladask for Leo under innspillingen av Typen til og kunne ikke forestilt seg å være sammen med noen andre. Hun kunne heller godt tenke seg å være sammen med programlederen på heltid.

– Akkurat nå er det bare Leo som står i hodet på meg, lo Hilde.


Se videoen i toppen av saken for å finne ut hva de andre svarte.

Premiere i kveld

I årets sesong forsøker Leo å være sammen med Henriette Steenstrup, Anne Rimmen, Erlend Elias Bragstad, Ezinne Okparaebo, Sandra Borch, Triana Iglesias, Charter-Hilde og Linn Skaaber.

Les også: Her er de nye kjærestene til Leo

Den første episoden, hvor Leo Ajkic er typen til komiker og skuespiller Henriette Steenstrup, kan du enten se tirsdag kveld på NRK3 kl. 21.25 eller allerede nå på P3.no Episoden vil også vises på NRK 1 onsdag 25. februar kl. 20.15.