Cyrus innrømmer dop-referanse

Den tidligere barnestjernen Miley Cyrus sier det er opplagt at hun synger om ecstacy i «We Can’t Stop».

Miley Cyrus i en av scenene i "We Can't Stop"-videoen. Foto: Skjermdump.
Miley Cyrus i en av scenene i «We Can’t Stop»-videoen. Foto: Skjermdump.

Miley Cyrus, som først ble kjent som Disney-stjernen Hannah Montana, slapp tidligere i år låta «We Can’t Stop» – som har fått massiv oppmerksomhet for den seksualiserte videoen til låta – som også har satt Youtube-rekord 

«Molly» er ecstacy

Også teksten har skapt oppstyr, særlig på grunn av ordene «We like to party/dancing with Molly».  Molly er et kallenavn på partydopet MDMA og ecstacy. 

Apparatet rundt Cyrus har tidligere prøvd å tilbakevise anklagene om dopreferanser ved å si at teksten egentlig er «dancing with Miley», men i et fersk intervju med The Daily Mail innrømmer den 20 år gamle artisten hva låta egentlig handler om.

– Jeg tror ikke folk har problemer med å forstå at jeg har blitt voksen. Du kan Google meg og se hva jeg driver med – og du skjønner hva teksten handler om.

– Men det spørs jo hvem som gjør det. Hvis du er ti år gammel er teksten «Miley», hvis du vet hva jeg egentlig snakker om, skjønner du at teksten er «Molly».

«Bob Miley»

Tidligere i år ga Cyrus ut låten «Ashtrays and heartbreaks» sammen med Snoop Lion. Der sang den festglade duoen om å «fylle opp askebegrene».

Cyrus  ble i 2010 filmet men hun innhalerte fra en bong. 19-årsdagen hennes ble feiret med Bob Marley-temafest på Roosevelt Hotel i Los Angeles. Da uttalte hun selv:

– Du vet du er en stoner når vennene dine baker en Bob Marley-kake til deg. Da vet du at du røyker for mye weed.

Cyrus’ venninne Kelly Osbourne skal visstnok ha brukt kjælenavnet «Bob Miley» på stjernen i flere år.

Simulerte oralsex under intervju

Hun sier hun ikke orket å forandre teksten i «We Can’t Stop» før den ble gitt ut.

– Jeg ville bare at låten skulle bli spilt på radio, og de hadde allerede forandret så mye på den, sier hun i intervjuet.

Stjernen sier hun ikke skjønner hvorfor folk blir provosert over videoen til låta.

– Jeg synes bare verden er så elendig når du kan skyte folk på film, eller når folk som George Zimmerman blir frikjent, men du ikke kan gjøre dette, sa hun – og simulerte visstnok oralsex-bevegelser for Daily Mails journalist.

– Det siste folk trenger å bry seg om er min søte, lille video til «We Can’t Stop».

Se videoen her: