Snoop og Miley fyrer opp i duett

Den tidligere Disney-stjernen Miley Cyrus synger om å «fylle opp askebegrene» på ny smakebit fra Snoop Lions reggae-prosjekt.

SnoopMileyAshtraysDet har lenge vært knyttet forventninger til Reincarnated, rapperen Snoop Doggs første plate under navnet Snoop Lion, som slippes 23. april.

Rapperen lot seg døpe til Lion-navnet av en rastafariprest under et opphold på Jamaica i fjor, og albumet skal være et rent reggaeprosjekt – en transformasjon som har vakt reaksjoner blant prominente skikkelser i rastafaribevegelsen.

Hele prosessen har blitt dokumentert i filmen Reincarnated, og samme dag som skiva slippes kommer TV-spillet Way Of The Dogg, som skal være en lignelse over stjernens gjenfødelse som Snoop Lion.

– Fyll opp askebegrene

To singler fra Reincarnated har allerede blitt sluppet, og nå er altså låten «Ashtrays & Heartbreaks» klar.

Den er i likhet med de tidligere smakebitene produsert av Major Lazer, med assistanse fra Ariel Rechtshaid and Dre Skull, men skiller seg fra forgjengerne ved å være gjestet av en noe uventet vokalist – 20 år gamle Miley Cyrus, som for de fleste fortsatt er best kjent fra Disney-serien Hannah Montana.

«Now my buzz is gone, and I need to re-up on reality», synger hun, og følger opp med «let’s fill up all these ashtrays». Selve låten er ikke ulik Major Lazer-låten «Get Free», som ble sunget av Dirty Projectors Amber Coffman – hør selv.

Snoop Lion feat. Miley Cyrus – «Ashtrays & Heartbreaks»:

«Bob Miley»

Snoops forhold til marihuana er nærmest komisk veldokumentert gjennom en lang karriere. Men også Miley Cyrus har blitt knyttet til den grønne planten etter at hun vokste ut av den glansede rollen som Disney-idol.

I 2010 ble Cyrus filmet mens hun inhalerte fra en bong. Hun hevdet imidlertid selv at det var den psykoaktive urten salvie hun røykte. Cyrus’ venninne Kelly Osbournes kjælenavn på henne har siden hendelsen i 2010 vært «Bob Miley».

19-årsdagen hennes ble feiret med Bob Marley-temafest på Roosevelt Hotel i Los Angeles. Da uttalte hun selv:

– Du vet du er en stoner når vennene dine baker en Bob Marley-kake til deg. Da vet du at du røyker for mye weed.