Møt prostituerte Martina (78)

Leo fra Banden har vært i Amsterdam og besøkt Red Light District.

Gledespike, hore, ludder, skjøge, tøs, tøyte. Ordboka gir kjært yrke mange navn, og det er akkurat dette Leo fra Banden har vært på jakt etter i Amsterdam.

Leo er kjent for å utforske verden innenfor penger, sex, vold, religion, og dop. Som Bandens skamløse korrespondent har Leo blitt sendt til Amsterdam for å utforske byen som frister med både lovlig narkotika og sex-shopping i røde vinduer.

Sjekk ut Bandens blogg her!

«Suck and fuck»

Prostituerte er som kjent lovlydige skattebetalere i Nederland, og Leo har rota seg vekk i «lille red light district» på jakt etter prostituerte å snakke med. Nå er ikke Leo noen vanlig turist, men er kjent for å stille de spørsmålene folk lurer på, uten å legge noe i mellom.

Les også: Sex, dop, penger og vold – Dette er Leo

Leo har funnet frem til 78 år gamle Martina, som har vært prostituert i fire tiår. Hun jobber for seg selv, og tilbyr kundene sine både «suck and fuck» for rundt 400 kroner. Den sjarmerende dama ser heller ikke for seg å jobbe med noe annet enn å være prostituert.

Hør klippet med Martina her: [audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/02/Banden-gammel-hore.mp3|titles=Martina (78) er prostituert i Amsterdam]

Se Leo på narkorazzia på Hovefestivalen:

This is buisness

Leo treffer også en kubaner som periodevis jobber i Amsterdam for å ha nok penger til å leve på resten av året.

– Jeg liker ikke jobben min noe særlig, men jeg liker penger, sier hun.

Det virker ikke som om noen av de prostituerte Leo snakker med har noen former for halliker. De jobber begge for seg selv, og får den fulle fortjenesten for det de selger. Hverken Martina eller kubaneren bryr seg om hvordan kundene ser ut, så lenge de får pengene sine.

Når Leo spør om kubaneren har en pimp (hallik. red.anm) tar det en stund før hun skjønner hva han mener, men utbryter til slutt:

– Nei, JEG er sjefen! Jeg er min egen sjef, og tjener mine egne penger, sier den cubanske kvinnen.

Hva får jeg hvis jeg gir deg 50 euro, spør Leo?

– Suck and fuck, og jeg gjør også S&M, dildoer, og alt mulig, sier cubaneren.

Hør hele klippet her: [audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/02/Cubansk-hore-Banden-Leo.mp3|titles=Prostituert som ikke liker jobben sin]

Last ned banden på podkast her