Sex, dop, $ og vold

Leo Ajkic. Vår mann.

Leo har den siste tiden vært utegående reporter fra Banden, hvor vi har fått høre om verden gjennom hans øyne. Hans fem tema er viktig for reportasjene, og når de fem temaene er sex, dop, penger, religion, og vold, er det klart at dette blir radio med litt ekstra krydder.

Sjekk ut: Dette er LEO

Han starta i P3 som Hove-reporter, hvor han terga på seg rastafarier og tenåringsmødre, mens han var med på narkorazzia og snakket med Yelawolf om oralsex. Han fortsatte festivalsommeren på Øya hvor han var reporter for popsalongen.

Les: Motepoliti for Popsalongen
Les også: Leo sniker seg inn bakcstage på Øya

Leos favorittmoment i P3: På Razzia sammen med politiet under Hovefestivalen.

Leo og damene

I dag er det helt bak mål. Det er jo bare hjem til noen, også sex også går du – Dame på 83 år.

Leo er ifølge seg selv en av toppsjefene i NMG-G huset, et plateselskap og et musikalsk kollektiv i Bergen som huser artister som Lars Vaular, John Olav Nilsen og gjengen, og A-laget. Nå er han også utegående reporter i Banden, og snakker om de tinga folk flest vegrer seg for. For eksempel å spørre gamle damer om de onanerte da de var unge.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2010/11/Leo-om-gamle-damer-og-sex.mp3|titles=Leo snakker med åttiåring om sex]

Leo snakker med Damien Marley og Nas, og de blir ganske sure…

Bandens skamløse stemme

Leo trives som Banden-reporter, men innrømmer at det ikke er verdens enkleste jobb.

– Det er utrolig cool, men man er jo ikke like kreativ hver dag. Noen dager har jeg lyst til å lage åtte reportasjer, mens andre dager kan det ta meg en time før jeg finner folk jeg kan snakke med, også finner jeg noen akkurat idet jeg er på lufta.

Leo snakket også med to tenåringer om damer, flørting, og sex. Kringkastingen har vel aldri før møtt mer erfarne og selvsikre 13-åringer.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2010/11/Leo-og-13åringene.mp3|titles=Leo og 13åringene]

5 temaer

Leo lager som nevnt reportasjer ut fra 5 temaer, nemlig vold, sex, dop, reiligion, og penger. Men man trenger hverken være ekstremist, fetisjist eller millionær for å bli intervjuet av Leo.

– De som er kulest å intervjue er jo de som har lyst til å snakke med meg, og de som har noe å si. Jeg gjorde et intervju med en tilfeldig førti år gammel dame på veien under Hovefestivalen, som ikke kom med i videoene. Det var vel mer som en psyokologisk analyse av henne, men det var bra.

Last ned Banden på podkast

Leo med lekekameratene sine på en solskinnsdag under Hovefestivalen.

Leo på jakt

Banden og Leo vi veldig gjerne komme i kontakt med folk som har litt pussige interesser eller preferanser, både når det gjelder livet og kjærligheten, for å si det fint.

Eller som Leo sier det; narko-elskere, swingerspar og nymfomane. Hva som helst egentlig. Send en epost til banden@nrk.no, hvis du vet om noen som fortjener å komme på lufta…

Sjekk ut Bandens blogg her!