Høydepunktene fra P3 Gull

Håndjagere, KORK og en overrasket Astrid S. Her er det absolutte gullet fra P3 Gull!

P3 Gull 2016 var spekket med godbiter fra start til mål. Dette er fem av dem.

Nysgjerrig på hvem som vant priser under showet? Les mer her!

Alan Walker + KORK = <3

Alan Walker og Kringkastingsorkesteret spiller sjelden på samme scene, men hva gjør man vel ikke for P3 Gull? Ingrid Helene Håvik fra Highasakite stilte opp som vokalist, og publikum fikk gleden av å oppleve «Faded» i en ny (og veldig kul) innpakning.

Og den som tror at det ikke går an å danse til KORKs musikk, må tro om igjen.


Danseringen

Hva er det alle fester trenger? Kake, boller og bobler i glasset? Niks, skal vi tro P3 Gull-programleder Live Nelvik. Hun mener nemlig at enhver fest er avhengig av en dansering, og P3 Gull er intet unntak. Ble danseringen vellykket? Nja.

Fotografen til Karpe Diem fikk i hvert fall kjørt seg.


dePresno overrasket Astrid S

Astrid S er rimelig stor fan av dePresno, men hun hadde neppe forventet at bergenseren skulle dukke opp på scenen i kveld – i hvert fall ikke under hennes egen låt! Men det gjorde han altså. Dagen før dagen var dePresno veldig nervøs for den kommende duetten, men det den hadde han selvfølgelig ingen grunn til. Astrid og dePresno er rett og slett en drømmeduo på scenen.

Snakker vi et fremtidig samarbeid, eller? Vær så snill?


Live tok en Tove Lo

2016 kan nesten sies å være håndas år. Aurora har kjempet mot usynlige ånder (med veldig kraftige håndbevegelser), Kygo har løftet henda i været utallige ganger og Sondre Lerche… vel, han tok seg en håndjager i sin egen musikkvideo. Det var nesten på sin plass at programleder Live skrev seg selv inn i historieboka – selv om Ronny ikke var særlig begeistret for stuntet.

P3 Gull-seerne reagerte også på Lives oppførsel på scenen. Eller…?


Den falske alarmen

Hva er det verste som kan skje under et stort musikkarrangement? «At brannalarmen går» står sannsynligvis ganske høyt på lista. Og nettopp dette skjedde faktisk under P3 Gull i år! Nei da. Jo da.

Brannalarm eller ei: Årets show kunne neppe fått en kulere avslutning.