Alt fra VG-lista

Fra Rådhusplassen til Stavanger, Bergen, Trondheim og Førde. Se alt som skjedde på turneen i sommer her!

Årets VG-lista topp 20-turnee er over, men heldigvis kan du oppleve høydepunktene om igjen her! Etter pangstarten på Rådhusplassen 24. juni gikk turen videre til Stavanger, Bergen, Trondheim og Førde. Artister som Julie Bergan, Suite 16, Sondre Justad , Katastrofe reiste med turneen for å opptre.

SE OGSÅ: Alt fra Rådhusplassen her!

Julie Bergan vs Chris Holsten

Turneens aller første stopp var Stavanger. Der konkurrerte Julie Bergan og Chris Holsten i konkuuransen «Grip mikrofonen». Med Madden på keyboard måtte de to artistene løpe fram og synge med én gang de gjenkjente låtene han spilte. Klarer du gjette hvem som vant?:

I tillegg til at artister som The Main Level, Madden og Unge Ferrari spilte live, fikk Abiel danseskye Katastrofe samt hele publikum til å danse Whip/Nae Nae-dansen. Se hvordan Katastrofe klarte seg her:

Det ble også snappet på høyt nivå både foran og bak scenen. Se artister og andre kjente fjes via P3s snapstory her:

Hele showet fra Stavanger kan du se om igjen her:

 

Byen er Bergen

Deretter gikk turen til Bergen. Tolv artister spilte live på Festplassen hvor hele 12 000 mennesker fikk med seg showet. I Bergen var det Sandra Lyng og Izabell som kjempet mot hverandre i konkurransen «Grip mikrofonen»:

Den populære P3 remixen av Karpe Diems låt “Attitudeproblem” ble også fremført live for aller første gang på turneen. Se Christine, Izabell, Bendik og Julie rappe den populære låta her:

Bergens andre konkurranse var viet til Suite 16. Gruppa er utvilsomt et boyband, men hvem av medlemmene er best i sitt fag? Dette ville programleder Christine komme til bunns i. Hun delte gruppa i to, og lagene måtte gjennom flere spenstige grener – blant annet synkrondans. Den siste oppgaven var følgelig den viktigste: Hvilket lag var flinkest til å sjarmere fansen?

Sjekk ut bak scenen-opptakene fra P3-snapstoryen her:

Hele showet fra Bergen kan du se om igjen her:

https://tv.nrk.no/serie/vg-lista-topp-20-turne

 

Sondre Justad tok seg en bolle i Trondheim

Det ble både kreative bidrag og latter fra publikum da Sondre Justad og Kristian Kristensen konkurrerte i leken «Ta deg en bolle» på scenen under VG-listaturneen i Trondheim. Låter som «Det går likar no», «Sorry» og «Fourfiveseconds» måtte de to artistene synge som Admiral P, Brøndbo eller som sjangeren opera og metal. Se hvem som vant her:

Trondheim var VG-turneens nest siste stopp og 13 000 møtte opp på torget for å se det stjernespekkede showet. Hele showet fra Bergen kan du se om igjen her:

https://tv.nrk.no/serie/vg-lista-topp-20-turne

 

VG-lista samlet Førde!

11 000 av 13 000 innbyggere i Førde møtte opp på det stjernespekkede showet i Førde onsdag kveld. Artister som Sandra Lyng, Julie Bergan, Jesper Jenset og Suite 16 opptrådte live.

Og apropos Jesper Jenset. Det ble ekstra mye hyling og skriking da han, og årets Urørt-vinner Cezinando , konkurrerte mot en gjeng førdensere – under navnet Team Førde – om å få mest liv, jubling og sang fra publikum.Hvem tror du vant? Svaret ser du her:

Nok en gang ble den populære P3-remixen av Karpe Diems låt «Attitudeproblem» fremført live. Christine Dancke, Izabell, Bendik og Julie Bergan viste muskler på scenen i Førde.

Under Førde-showet gikk det rykter om en av publikummerne hadde reist helt fra Japan for å se sin favorittgruppe, Suite 16. Det var derfor ikke et vanskelig valg for Abiel å plukke ut hvilken fan som skulle få den eksklusive premien: Å sitte på scenen under Suite 16’s fremføring på VG-lista. Sjekk det hele ut her:

Årets Urørtvinner Cezinando var også med til Førde. P3 var så heldige at de fikk henge med han i noen timer før showet. Se hvordan det gikk her: