Best akkurat nå

Vi skriver straks juli, og du trenger nye låter å gå inn i selve sommeren med. Dette er musikken P3 digger for øyeblikket!

Sjekk også ut Spotify-lista vår med de 100 beste låtene akkurat nå!

Tete Lidbom, programleder


Caballero & Jeanjass – «Challenge»
Sentral-Europas feteste rapduo, Caballero & JeanJass mener sommerens største utfordring er å stable buntene med cash de har tjent seg opp. Jeg anbefaler deg derfor å ta utfordringen: Ta ut feriepengene i kontanter. Fyr opp «Challenge». Begynn stablingen. Føl deg bedre!

Anna Nor Sørensen, musikkjournalist i P3


Charlie Skien – «Fineste»
En lekent produsert sommerflørt av en låt med distinkt vokal og relaterbar tekst, sa du? Da kommer fine «Fineste» fra Charlie Skien, aka Andreas Høvset, som bestilt nå som sommeren er i full blomstring. Med Matias Tellez på laget på produksjonssiden viser Høvset en forfriskende og litt lysere side av seg selv enn det vi har hørt tidligere – både som soloartist og som medlem i Verdensrommet og Softcore untd.

Pip Millett – «Do Well»
De som ikke har fått med seg britiske Pip Millett ennå må våkne opp nå! Hennes nye EP er en så sjelfull greie at jeg nesten ikke veit hvor jeg skal gjøre av meg. Spesielt tittelsporet er verdt å sjekke ut – jeg elsker det old school hip hop-inspirerte uttrykket i produksjonen og ikke minst Milletts nydelige vokal.

Safario ft. Lokoy – «Go Crazy, Go Stoopid»
Ydmyk oppfordring fra en av Norges mest spennende, nye rappere, Safario, og Sløtface-bassist Lasse Lokøy, som har imponert under soloartistnavnet Lokoy den siste tiden. Leken rap fra Safario og solid produksjon fra Lokoy, som tidvis kan minne litt om Kornél Kovács sin «Szombat».

Peder Haugfos, journalist i Urørt

Iris – «Mercy»
En aggressiv låt som sier at det er ok å feile i livet. Månedens Urørt, Iris, går fra å være den melankolske og sårbare popsangeren til å være mer krass i talen i sin nye låt. Hun ansees som å være den nyeste stjerna på den norske elektro-pop-himmelen og det er jo ikke bare bare det!

Pryda – «Illumination»
Dette er sju minutter i et drømmende synth-univers. Produsent-legenden Eric Prydz er tilbake med oppløftende, repetitiv og lugn house-musikk.

Les også:
Tidligere Best akkurat nå-lister
Slik bestemmer vi hva vi spiller på P3