Best akkurat nå

HØR: John Olav Nilsen & Nordsjøen er blant ukens låt-anbefalinger.

Sjekk også ut Spotify-lista vår med de 100 beste låtene akkurat nå!

Ukas låt på P3

Jesper Jenset – «Hver gang» feat. Arif
For første gang på norsk, og med et perfekt valg av gjesteartist, viser Jesper igjen at han er på god vei til å bli en av de nye store her hjemme.

Ruben Gran, P3-legende

Golden Core – «Villist Vættir»
Kort, konsist, mørkegrått, kjapt og hardt. Og både norsk og ungt. Et sorgens kapittel at dette er unnagjort på minuttet, men det er kanskje denne låta repeat-funksjonen finnes for.

Peder Haugfos, musikkjournalist

John Olav Nilsen & Nordsjøen – «Glemt av gud»
Dette er nostalgisk, drømmende og deilig gatepop fra Bergen!

Det er ti år siden John Olav Nilsen og gjengen hans deltok i Urørt-finalen og slo igjennom med sin indie-rock. De siste årene har John Olav Nilsen og den reviderte gjengen hans laget nytt materiale. Denne låta er for meg et nostalgisk tilbakeblikk som vekker de samme følelsene som da jeg hørte på hits som «Hull i himmelen», «Bensinbarn» og «Diamanter og kirsebær». Med Nilsens anstrengte og deilige vokal, gjengens fengende melodier og nostalgisk sang rundt den store stygge verden, den lille vakre verden, vrangforestillinger og når fantasien blir virkelig.

Ali Soufi-Grimsrud, musikkjournalist og anmelder


Isah – «Rose»
Liten R&B-tidskapsel, denne her. «Rose» tar meg tilbake til begynnelsen av 00-tallet, og jeg er sikker på at Ashanti hadde godkjent denne.

Wolfgang Wee, programleder og musikkprodusent


Jax Jones – «Jacques» feat. Tove Lo
To danse- og P3-favoritter utgjør en svært god match på en av de beste låtene på det nye Jax-albumet som ble sluppet nylig.

Les også:
Tidligere Best akkurat nå-lister
Slik bestemmer vi hva vi spiller på P3