Beyoncé med dokumentar

Superstjernen slipper den selvbiografiske dokumentarfilmen Life Is But a Dream i februar. Se trailer her!

Beyonce har selv produsert dokumentaren Life Is But a Dream. (Foto: NTB Scanpix, Afp, Stan Honda)
Beyonce har selv produsert dokumentaren Life Is But a Dream. (Foto: NTB Scanpix, Afp, Stan Honda)

Den meget vellykkede artisten kommer ut med en selvbiografisk dokumentar 16. februar. Beyoncé er kjent fra en av 90-tallets store jentegrupper, Destiny’s Child, som slo igjennom med albumet The Writing’s On The Wall med låter som »Bills, Bills, Bills», »Say My Name» og »Bug A Boo».

Hør den ferske comeback-låten til Destiny’s Child her!

Etter bruddet med stjernegruppen ga Beyoncé ut sitt første album, Dangerously In Love, i 2003 og og fulgte opp med I Am… Sasha Fierce med hittlåtene »Halo» og »If I Were A Boy» i 2008. Hun har vunnet hele 16 Grammy Awards – og nå har hun selv produsert dokumentaren om seg selv.

– Jeg har alltid kjempet med hvor mye jeg skal eksponere meg selv, forklarer hun i begynnelsen av traileren.

Les: Saksøkt for 100 millioner dollar

Avslørende scener

HBO lover en avslørende film med unike klipp fra Beyoncé og hennes familie, inkludert Blue Ivy, datteren hun har med superstjernerapperen Jay-Z. I tillegg vil vi få se konsertopptak, backstage-klipp og hjemmevideoer med klipp fra barndommen i Houston. Michael Lombardo, president for HBO, forklarer at dette er en unik mulighet til å se superstjernen bak all glamouren.

– Alle kjenner til Beyoncés musikk, men få kjenner henne som person, sier han.

Beyoncé forklarer at filmen er veldig personlig, og at den måtte bli vist på den rette kanalen. Hele dokumentaren kan sees på HBO 16. februar.

Se ‘Life Is But a Dream»-traileren: