Calvin Harris til Hove

En av verdens mest ettertraktede produsenter gjester sørlandsfestivalen i sommer.

Calvin Harris. (Foto: NTB Scanpix, AFP, Ben Stansall)
Calvin Harris. (Foto: NTB Scanpix, AFP, Ben Stansall)

Den skotske produsenten, DJ-en, sangeren og låtskriveren skal spille på årets Hovefestival, den syvende i rekken. Fredag 5. juli gjester Calvin Harris (28) Trømøya utenfor Arendal. Festivalen starter opp 2. og avlutter 5. juli.

Les: Kings of Leon til Hove

I Created Disco, Harris’ debutalbum fra 2007, solgte til gull takket være sporene «Acceptable in the 80s» og «The Girls». I tillegg har han hatt suksess med oppfølgeralbumet Ready for the Weekend (2009) og fjorårets 18 Months.

Hør Calvin Harris i Spotify

Harris har også hatt stor framgang med å produsere for flere av klodens største artistnavn, blant annet Rihanna og Ke$ha. Med førstnevnte fikk de to sammen til en global hit med sporet «We Found Love». På Youtube har sangen fått nesten en kvart milliard visninger.

Toffen Gunnufsen, bookingansvarlig i Hove, er begeistret for å ha sikret Harris til festivalprogrammet.

– Vi har hatt Calvin Harris på blokka i flere år, så dette er gode nyheter – ikke minst for all fansen han har i Norge, som har kommentert og stemt han frem i en årrekke gjennom våre sosiale medier. Det ligger an til å bli en kjempestor fest og dansbar hitparade på festivalens avslutningsdag, sier han i pressemelding om en av verdens mest ettertraktede produsenter.

Rihanna ft. Calvin Harris – «We Found Love»:

Calvin Harris ft. Florence Welch – «Sweet Nothing»:

Calvin Harris – «Acceptable In The 80’s»: