Chris Brown slutter med musikk?

Blir X det aller siste albumet fra Chris Brown?

R&B-stjerna Chris Brown er etter hvert for mange mer kjent for sitt turbulente forhold til Rihanna enn for sin musikk. Nå kan det virke som at han er lei av hele greia og at han ønsker seg ut av musikkbransjen.

Chris Brown på scenen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix /  Mark Davis, AFP.
Chris Brown på scenen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix / Mark Davis, AFP.

På Twitter har han nå erklært at hans neste album blir hans siste.

– Trolig mitt siste album

Denne uka måtte han tilbringe hele 45 minutter i en fengselscelle etter en hendelse fra tidligere i år. Han venter for øvrig på en kjennelse som kan få ham inn i fengsel for en mye lengre periode.

Men minuttene i kasjotten kan ha fått ham til å reflektere over sin egen situasjon. Den 19. august kommer albumet X fra Chris Brown og etter det han sa på Twitter etter fengselsoppholdet, kan det bli det siste.

«Ta det rolig mainstream Amerika. Dette er trolig mitt siste album», skrev han i en melding til sine nesten 13 millioner følgere på mikroblogg-tjenesten.

– Lei av å være kjent for en tabbe

En melding som seinere er blitt fjernet, men som flere medier klarte å fange opp, blant andre NME.

Trolig med referanse til å ha blitt skyldig for å ha banket opp sin daværende kjæreste, Rihanna, fortsatte han å twitre at «å være berømt er fantastisk når det er for ditt musikalske talent. Men jeg er lei av å være kjent for en tabbe jeg gjorde da jeg var 18. Det er jeg ferdig med nå».

Så gjenstår det å se om hans siste utfall kun handler om å få oppmerksomhet om det kommende albumet, eller om han faktisk mener alvor.

Se Chris Brown, “Fine China”: