Christine live: Ilebek og Sisi

Melodi Grand Prix-aktuelle Ilebek og soulsanger Sisi gjestet Christine i går. Sjekk ut coverversjonen av «I Need Your Love» og singelen «Don’t Give Me Up».

Andreas Ihlebæk, kjent under artistnavnet Ilebek, har flere jern i ilden om dagen. Han er aktuell med sporet «Don’t Give Me Up» sammen med soulsangeren Sisi, i tillegg til at den Los Angeles-baserte artisten skal opptre på årets Melodi Grand Prix-semifinale med det Fred Ball-produserte kuttet «Who Needs The Universe?».

Hør smakebiter fra årets MGP-artister

Filosofi og kunstpiano?

Både Ilebek og Sisi var gjester hos Christine, som feiret 30-årsdagen med et stjernefylt program tidligere i uken, på torsdag. Den P3-listede singelen «Don’t Give Me Up» (se øverst) og en lekker coverversjon av Calvin Harris- og Ellie Goulding-sangen «I Need Your Love» ble spilt og fremført på lufta.

Se og hør Ilebek covre «I Need Your Love»:

Hør sendingen her

– Du har lagd din egen musikalske verden som gjenspeiler din personlighet og livserfaring via et kaleidoskop av teksturer og frekvenser. Det har vært en fornøyelse å være en del av planet Ilebek, sier Fred Ball om deg, sier Christine til Ilebek.

– Det høres ut som om du ikke har gjort noe annet enn å studere filosofi og kunstpiano?

Opptrer på MGP på søndag

– Jeg tror vel Fred hadde ikke peiling på hva han skulle skrive, så han dro det helt ut, svarer Ilebek og føyer til: På planeten min så prøver jeg å lage god musikk som jeg hører i mitt eget hode.

– Også får jeg med meg fantastiske mennesker som Sisi og Fred som henger på planeten, forteller en fornøyd Ilebek, som er å se på skjermen på søndag kl. 20.05 direkte på NRK1 når han skal opptre på Melodi Grand Prix.