Christine live: Margaret Berger

Den folkekjære artisten Margaret Berger spilte opp to sanger da hun besøkte Christine. Lytt og se her!

Fjorårets Melodi Grand Prix-vinner Margaret Berger stakk innom Christine i forrige uke for å spille hennes nyeste singel «Scream» (se øverst), i tillegg til å fremføre en coverversjon av briten Kwabs’ «Wrong or Right» (se nederst). Med seg på laget hadde hun medlemmer fra Montée.

Oppmerksomhet fra svenskene

Berger kom så å si rett til Marienlyst fra toget etter å ha besøkt P3 i Sverige. – Er Margaret Berger the shit i Sverige? spør programleder Dancke.

– Nei, det tror jeg ikke. Ikke ennå i hvert fall, men det har skjedd en del ting etter Eurovision, forteller artisten fra Trøndelag, som endte opp i en hederlig fjerdeplass da finalen ble arrangert i Baku.

Hør sendingen her

– Svenskene ble glade i «I Feed You My Love», og spilte den før og etter Eurovision. Folk er postitive, og det er mange som vet hvem jeg er. Jeg blir ikke stoppet på gata, men det blir nok sånn, forteller hun med glimt i øyet.

Kwabs fra dypet

Valget av coverlåt falt på Kwabs’ «Wrong or Right», en artist som P3s musikkprodusenter omtaler som «et av de heteste navnene akkurat nå i det stadig voksende britiske elektroniske r&b-miljøet».

– Da jeg skulle «finne» min versjon av «Wrong or Right», så prøvde jeg å være Kwabs først. Og da fant jeg ut at det ikke går an å etterligne den stemmen, forteller Berger lattermildt før hun legger til: Det er veldig fra dypet. Magisk.

Margaret Berger covrer Kwabs – «Wrong or Right»: